Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Vreemdelingenrecht begrepen

Paperback Nederlands 2023 9789462127364
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑08‑2023
46,50

Samenvatting

Dit boek wil studenten laten kennismaken met de wereld van het vreemdelingenrecht. De kernzaken van het vreemdelingenrecht worden in voor de studenten toegankelijke taal uitgelegd. Ook wordt gebruikgemaakt van vele praktische voorbeelden. Een deel van deze voorbeelden is fictief, een ander deel is gebaseerd op rechterlijke uitspraken. Zodoende weten studenten hoe het vreemdelingenrecht in de praktijk wordt toegepast. Voorts worden vele ingewikkelde vreemdelingenrechtelijke onderwerpen schematisch weergegeven. Doordat het boek in vijf delen is verdeeld, is het niet alleen geschikt voor de zelfstandige cursus vreemdelingenrecht, maar ook voor cursussen waar het vreemdelingenrecht een onderdeel van is.

Dit boek is geschreven voor studenten aan de opleidingen hbo-rechten en SJD. Daarnaast is het geschikt voor professionals die binnen hun werk te maken krijgen met het vreemdelingenrecht

Specificaties

ISBN13:9789462127364
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:340
Druk:4
Verschijningsdatum:14-8-2023
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Parviz Samim

Parviz Samim is geboren en opgegroeid in Afghanistan. In 1997 is hij samen met zijn ouders als politieke vluchteling naar Nederland gekomen. Hier heeft hij de opleidingen Sociaal Juridisch Medewerker (ROC-Aventus Apeldoorn), Sociaal Juridische Dienstverlening (Hogeschool Utrecht) en rechtsgeleerdheid (Universiteit Utrecht) afgerond. Sinds 2007 is hij als docent recht werkzaam bij de Hogeschool Utrecht. Hij is in 2016 door de studenten verkozen tot Docent van het Jaar van de Hogeschool Utrecht. In 2017 is hij landelijk genomineerd als Docent van het Jaar van het hoger onderwijs.

Andere boeken door Parviz Samim

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vreemdelingenrecht begrepen