Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het Projectassistentboek

jouw rol en positie in projecten

Paperback Nederlands 2017 9789462155596
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Steeds vaker spelen ondersteuners een rol binnen projecten. In de praktijk komt dit vaak neer op catering regelen, badges maken, uitnodigingen versturen, aanmeldingen bijhouden en de gastvrouwrol. Allemaal waardevol, maar in dit boek leggen we de lat voor de projectassistent een stuk hoger: de projectassistent als sparringpartner van de projectleider. In negen hoofdstukken dagen we alle (aankomende) projectassistenten uit om stappen te zetten in de gewenste richting.

Je leest over de positie van de projectassistent, je kernkwaliteiten, de projectfasen, hoe je effectief kunt communiceren en hoe je zoveel mogelijk uit je projecttijd haalt. We gaan in op de kunst van het samenwerken binnen een projectteam, het geven en ontvangen van feedback, omgaan met conflicten en welke digitale tools je kunt gebruiken.

Specificaties

ISBN13:9789462155596
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:VMN Media
Verschijningsdatum:15-11-2017
ISSN:

Expertrecensies (1)

Het projectassistentboek
Henny Portman | 22 september 2016
Boeken voor projectondersteuners, projectassistenten, PMO’ers zijn er niet veel. Het PMO als pop-up shop zou je daaronder kunnen rangschikken. Het boek Het projectassistentboek. Jouw rol en positie in projecten geschreven door Pieter Hoekstra, Peter Vos en Jakob Zwinderman past prima in dit rijtje.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Pieter Hoekstra

Pieter Hoekstra is een zeer ervaren projectmanager, procesdenker en trainer. Naast werk is hij te vinden op het voetbalveld, bij een projectkoor en in de dansschool. Het grootste deel van zijn werk bestaat uit het begeleiden van veranderprocessen in organisaties en relatiemanagement. In veranderingen is de samenwerking met het projectteam essentieel en ervaart hij telkens opnieuw de kracht van het samenwerken met de projectassistent. Het in beweging krijgen van mensen en groepen is zijn drijfveer.

Andere boeken door Pieter Hoekstra

Over Peter Vos

P.H. Vos was werkzaam bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Thans is hij werkzaam als senior adviseur bij werkgeversvereniging AWVN. Hij ondersteunt daar leden bij vraagstukken rond arbeidstijdmanagement en de flexibilisering van arbeid. Ook is hij betrokken bij modernisering van arbeidsvoorwaarden op het terrein van arbeidsduur en tijdgerelateerde beloningsvraagstukken.

Andere boeken door Peter Vos

Inhoudsopgave

Elk hoofdstuk bevat theorie, tips en een aantal praktijkcases.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Projectassistentboek