Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De ondernemingsraad van de toekomst

Paperback Nederlands 2018 9789462156197
Verkooppositie 2799Hoogste positie: 990
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De arbeidsverhoudingen binnen de ondernemingen veranderen in rap tempo! Niet alleen de ondernemer moet in het glas van de toekomst kijken, maar ook de medewerker van nu moet meer en meer de 'creator' van zijn eigen loopbaan worden! Ook kunnen we constateren dat het beeld van de nieuwe medewerker binnen de onderneming van nu ontstaat. Deze is meer en meer op zoek naar de onderneming die bij hem/haar past en pleegt veel eerder exit als dat in zijn/haar carrièrelijn nodig is.
Het betekent dat ook de ondernemingsraad (OR) zich zal moeten aanpassen en dus ook mee moet veranderen. Van een soort "politieagent" in de zin van de oude Wet op de ondernemingsraden (WOR) zal de veranderslag moeten worden gemaakt naar de strategische en dus ook in het strategisch beleid van de onderneming meedenkende OR. Een OR die zijn meerwaarde aantoont door een constructieve maar ook kritische
"sparringpartner" van de ondernemer te worden.
Dat betekent van een gemiddelde OR een stevige krachtsinspanning, maar tevens ook een geweldige uitdaging om een substantiële rol in de ontwikkelingsrichting van de onderneming en de medewerker daarin te spelen!
In dit boek geeft Peter Heijmann zijn toekomstvisie gecombineerd met de nodige praktische handvatten voor bestuurders, ondernemingsraden en OR-leden die met deze veranderende, maar ook zeer boeiende materie, te maken krijgen.

Specificaties

ISBN13:9789462156197
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:13-12-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De ondernemingsraad van de toekomst