Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2020

Handleiding voor werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies

Paperback Nederlands 2020 9789462156630
Verkooppositie 4758
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is.

Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema's als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen, komen ook nieuwere thema's aan bod. Denk aan: pesten, duurzame inzetbaarheid, het nieuwe werken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en nano-materialen.

Het boek is bruikbaar voor alle sectoren. Uiteraard is de meest actuele tekst van de Arbowet opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten en een overzicht van handige adressen en websites. Bovendien bevat het boek een uitgebreide arbogereedschapskist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk.

De uitgave van 2020 is geheel geactualiseerd. Recente wijzigingen van de arboregelgeving zijn verwerkt. Ook zijn nieuwe arbosuccessen opgenomen, de checklists zijn aangevuld en nieuwe beschrijvingen van risico's toegevoegd. Wat onveranderd blijft; het is een echt praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden en hun commissies een krachtige, helpende hand biedt.

Specificaties

ISBN13:9789462156630
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:510
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:24-1-2020

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Koen Langenhuysen

Koen Langenhuysen is werkzaam bij FNV Formaat.

Andere boeken door Koen Langenhuysen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2020