Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Arbonormenboek 2021.1

Paperback Nederlands 2020 9789462157088
Verkooppositie 4456Hoogste positie: 179
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het Arbonormenboek beschrijft risico’s die werknemers in hun werkomgeving lopen. Hierdoor is het Arbonormenboek heel goed te gebruiken bij het maken van een risico-inventarisatie en -evaluatie. De gevaren kunnen liggen op het terrein van de organisatie, veiligheid, gezondheid, welzijn en werktijden.

Voor deze verschillende onderwerpen is een team van deskundigen op zoek gegaan naar relevante informatie en heeft die op een inzichtelijke wijze bijeengebracht. In een oogopslag vindt u voor de meeste onderwerpen de eisen waaraan u als werkgever moet voldoen. Wilt u meer informatie, dan wordt u doorverwezen naar relevante literatuur, normen en jurisprudentie.

Specificaties

ISBN13:9789462157088
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:830
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:7-1-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over J.R. Boer

J.R. Boer is werkzaam als adviseur arbeidsomstandigheden/ex Landelijk Projectleider Inspectie SZW.

Andere boeken door J.R. Boer

Over Henk Koenders

Henk Koenders is manager inspecties bij de directie Arbeidsmarktfraude van de Arbeidsinspectie. Als docent en examinator is hij verbonden aan vele opleidingen, zoals de opleiding tot hogere veiligheidskundige van de stichting PHOV, de opleiding tot bedrijfsarts en arboadviseur van de Netherlands School of Public and Occupational Health en opleiding risicomanagement van de Haagse Hogeschool. Daarnaast heeft hij een groot aantal publicaties op zijn naam staan.

Andere boeken door Henk Koenders

Over Pieter Diehl

Pieter Diehl is manager bij 'Management & Consultancy' Edux te Breda. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van implementatietrajecten voor managementsystemen zoals OHSAS, INK, levensfasebewust personeelsbeleid en vitaliteit. Hij is voorzitter van de Beroepsvereniging Arbo Adviseur (BvAA.nl), de beroepsvereniging voor preventiemedewerkers. Naast zijn werkzaamheden is hij examinator en docent aan de opleiding van Hogere veiligheidskunde en aan de Hogeschool Wet-Brabant.

Andere boeken door Pieter Diehl

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Arbonormenboek 2021.1