Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Zin en onzin over coaching

Paperback Nederlands 2024 9789462724198
Nog niet verschenen, verwacht op 30‑10‑2024

Samenvatting

Over coaching wordt veel gezegd en geschreven, maar er wordt nog maar weinig gebruik gemaakt van wetenschappelijke kennis rondom coaching. Dat is zonde, want de wetenschap kan ons waardevolle antwoorden geven op uiteenlopende vraagstukken.

Moeten coach en coachee op elkaar lijken voor de beste resultaten? Is online coachen wel effectief? Kan dat ook met een chatbot in plaats van met een echte coach? Kan een leidinggevende een goede coach zijn? Is coaching een luxe-oplossing? Heb je werkelijk iets aan wandel- of paardencoaching? Vaak doen over dergelijke vraagstukken de wildste verhalen de ronde. Maar hoe zit het nou echt?

In 'Zin en onzin over coaching' wordt met een wetenschappelijke bril gekeken naar deze en andere actuele vraagstukken. En Eefje Rondeel (wetenschapper) en coach (Master Practitioner), opleider en ESIA-supervisor Aveline Dijkman bespreken de voorbeelden na aan de keukentafel. Zo kun jij als professional nog beter gefundeerde keuzes maken.

Of je nu overweegt om coach te worden, een beginnende of gevorderde coach bent, coaches opleidt of je bezighoudt met de inzet van coaching binnen organisaties: dit boek is onmisbaar voor iedereen die het vak van coach serieus neemt.

Specificaties

ISBN13:9789462724198
Trefwoorden:coachen, coaching
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:30-10-2024
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Over Eefje Rondeel

Dr. Eefje Rondeel is psycholoog, docent, trainer en onderwijsontwikkelaar.

Andere boeken door Eefje Rondeel

Over Aveline Dijkman

Aveline Dijkman werkt als coach in haar eigen praktijk, DAT Coaching. Ze is Europees geaccrediteerd als Master Practitioner bij de NOBCO/EMCC.

Andere boeken door Aveline Dijkman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zin en onzin over coaching