Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Huurgeschillen ontleed. Complete set van 3 delen

Het huurrecht toegankelijk gemaakt voor huurder en verhuurder

Paperback Nederlands 2022 9789463014014
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Huurgeschillen ontleed is een onmisbaar handboek voor huurder én verhuurder, professional én leek. Deze nieuwe editie is bijgewerkt tot en met 2021 en heeft door de vele aanvullingen ongeveer 350 pagina’s meer dan de vorige editie. In totaal meer dan 3000 bladzijden! De benodigde informatie is door de compacte vorm goed als naslagwerk te gebruiken bij zittingen of besprekingen. Door de uitgebreide inhoudsopgave bij de verschillende delen te bekijken krijgt u een indruk van de omvang van onderwerpen die per hoofdstuk worden behandeld.

De nieuwe editie van Huurgeschillen ontleed bestaat uit drie delen Deel 1: Algemeen huurrecht, Deel 2: Huurrecht met betrekking tot woonruimte en Deel 3: Huurrecht winkelbedrijfsruimte en overige onderwerpen. Op deze pagina kunnen u de complete set van drie delen bestellen tegen een voordelige combinatieprijs.

Het is aan te raden om het boek in combinatie met de website Huurgeschil.nl te gebruiken. Op deze website vindt u vele uitspraken integraal weergegeven en zijn ook alle aangehaalde wetsartikelen te raadplegen. Daarnaast wordt de website zoveel mogelijk van nieuwe uitspraken voorzien, zodat u altijd de meest actuele informatie kunt raadplegen.

Met Huurgeschillen ontleed profiteert u van de jarenlange praktijkervaring van Mr. F.C.P. Teeuw op het gebied van huurrecht. De auteur ontsluit in het boek actuele jurisprudentie in begrijpelijke taal en behandelt zo de meest voorkomende problemen met betrekking tot gehuurde woon- en bedrijfsruimte, zowel voor de huurder als voor de verhuurder.

Specificaties

ISBN13:9789463014014
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:3120
Druk:2
Verschijningsdatum:11-2-2022
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Huurrecht

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over F.C.P. Teeuw

Mr. F.C.P. Teeuw is jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Al meer dan zeventien jaar houdt hij zich bezig met het huurrecht. Teeuw is initiatiefnemer en redacteur van de website huurgeschil.nl. Daarnaast geeft hij cursussen op het gebied van huurrecht.

Andere boeken door F.C.P. Teeuw

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Huurgeschillen ontleed. Complete set van 3 delen