Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groeien met mindset

9 aanraders

Paperback Nederlands 2018 9789463170536
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De mindset-theorie van Carol Dweck verklaart waarom ontwikkeling soms hapert en biedt veel tips en tools om groei te faciliteren. In deze TIBtool kom je te weten wat het verschil is tussen een vaste mindset en een groeimindset. Je ontdekt hoe deze overtuigingen bepalend zijn voor de manier waarop je omgaat met uitdagingen, hindernissen, inspanningen, kritiek en succes van anderen.

Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe stel je uitdagende doelen in je leerzone? Hoe zet je procesgerichte feedback in om ontwikkeling te stimuleren? Waarom is het van belang je focus te verschuiven van presteren naar leren? Hoe dragen fouten bij aan groei? Wat zijn leerkuilen en hoe kom je erdoorheen? Hoe help je jezelf en anderen bij frustrerende leermomenten? En hoe creëer je door middel van 'groeitaal' een groeigericht pedagogisch klimaat binnen je school?

Specificaties

ISBN13:9789463170536
Trefwoorden:mindset
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Druk:1
Verschijningsdatum:2-2-2018
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Floor Raeijmaekers

Floor Raeijmaekers is specialist in Gifted Education (ECHA) en mede-eigenaar van Het TalentenLab en Platform Mindset. Ze is de bedenker van Fixie en Growie en ontwikkelde o.a. het Werkboek Mindset, het Werkboek Lef, de Groeikaarten en het Mindset Kwartet.

Andere boeken door Floor Raeijmaekers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groeien met mindset