Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Projectenwijzer

Handreiking projectmatig werken

Paperback Nederlands 2017 9789463500135
Verkooppositie 2411Hoogste positie: 185
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Door de kort en bondige wijze van formuleren is deze tweede, herziene druk van de Projectenwijzer: handreiking projectmatig werken voor aankomend projectleiders een houvast. Voor de meer ervaren projectleiders is het een handige geheugensteun.

De auteur is mede-eigenaar van Triple Plus en werkzaam als projectleider en projectmanagementtrainer. Zijn jarenlange ervaring is in deze wijzer to the point en op een compacte en toegankelijke manier bijeengebracht. Triple Plus voert niet alleen opdrachten uit op het gebied van projectmanagement, maar ook op het gebied van programmamanagement en programmasupport. Daarnaast is Triple Plus een PRINCE2®-geaccrediteerd opleidingsinstituut en geeft trainingen op het gebied van projectleiderschap en opdrachtgeverschap. Voor projectmanagementopleidingen is Triple Plus strategisch partner van de Hanzehogeschool Groningen.

Specificaties

ISBN13:9789463500135
Trefwoorden:projecten
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:76
Druk:2
Verschijningsdatum:15-5-2017
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

4.7 van de 5
3 stemmen
2
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan de Wit

De auteur is mede-eigenaar van Triple Plus en werkzaam als projectleider en projectmanagementtrainer. Zijn jarenlange ervaring is in deze wijzer to the point en op een compacte en toegankelijke manier bijeengebracht. Triple Plus voert niet alleen opdrachten uit op het gebied van projectmanagement, maar ook van programmamanagement en programmasupport. Daarnaast is Triple Plus een PRINCE2®-geaccrediteerd opleidingsinstituut en geeft trainingen op het gebied van projectleiderschap en opdrachtgeverschap. Voor projectmanagementopleidingen is Triple Plus strategisch partner van de Hanzehogeschool Groningen.

Andere boeken door Jan de Wit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Projectenwijzer