Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 18% korting

Zo werkt Luminar

Inclusief Luminar AI

Paperback Nederlands 2022 9789463562201
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑06‑2022
27,99
22,99
VOORDEEL - 18% korting

Samenvatting

Luminar wordt door steeds meer enthousiaste gebruikers als een bijzonder goed alternatief gezien voor Adobe Lightroom. Het bevat een zeer grote set aan fotobewerkingstools. Zo beschikt de applicatie over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerken en verbeteren. Foto’s kun je een frisser uiterlijk geven of je kunt de kleuren aanpassen zonder moeilijk gedoe. AI wordt binnen Luminar gebruikt voor nog betere resultaten.

Luminar indexeert bij het inladen automatisch de foto en zal hierop de filters en effecten aanpassen, waardoor het resultaat sterk verbetert en realistisch blijft. Natuurlijk kun je de filters en aanpassingen ook handmatig instellen. Er zijn tal van opties beschikbaar voor aanpassingen, zoals scherpte, belichting, gloed, temperatuur, helderheid, contrast, enzovoort. Daarnaast kun je foto’s op eenvoudige wijze retoucheren, vervormen, klonen, vervagen en nog veel meer. De bewerkingsopties van Luminar zijn intuïtief en overzichtelijk verwerkt in een mooie gebruikersinterface. De laatste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie die Luminar ondersteunt worden in dit boek besproken.

Specificaties

ISBN13:9789463562201
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:2
Verschijningsdatum:28-6-2022
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:
Serie:zo werkt

Over Henny Temmink

Henny Temmink is automatiseringsjournalist. Na een studie informatica heeft ze de nodige ervaring opgedaan als programmeur, systeembeheerder en automatiseringsconsultant. Sinds 1991 schrijft ze voor verschillende populaire computertijdschriften.

Andere boeken door Henny Temmink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo werkt Luminar