Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 60% korting

Boek Vooruitgang!

De ontwikkelgids voor de mkb'er met personeel

Paperback Nederlands 2015 9789490085650
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 60% korting

Samenvatting

'Boek Vooruitgang!' is geschreven voor ambitieuze ondernemers die het verschil willen maken. Met dit boek heb je de perfecte mix in handen van strategische onderbouwing en praktische werkmodellen die je meteen kunt toepassen om resultaat te boeken.

Je neemt kennis van het model PROGRESS, dat wordt toegelicht met de beeldspraak: rijden naar een bestemming met een navigatiesysteem. PROGRESS biedt een praktisch kader om jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

Je kunt als ondernemer op elke gewenste plek insteken, om je ontwikkeling te vervolgen. Daarbij kun je zelf kiezen voor de uitgebreide route door het boek, of de kortste weg in enkele A4'tjes of uiteindelijk zelfs op twee pagina's.

'Boek Vooruitgang' biedt waardevolle informatie, maar begeleidt je tevens om jouw eigen uitgangspunten, strategische keuzes en actiestappen te benoemen en in de praktijk te brengen. Het boek kan gelezen worden, maar ook gebruikt. Zo worden tastbare resultaten gegenereerd die op een gedegen fundament rusten. Je wordt telkens teruggebracht naar de essentie van wat er speelt en naar jouw dagelijkse praktijk, zodat je gewonnen inzichten direct kunt toepassen. Ga snel aan de slag met dit praktische document en BOEK VOORUITGANG!

Specificaties

ISBN13:9789490085650
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Boek Vooruitgang! - De ontwikkelgids voor de mkb'er met personeel
Dick Bos | 17 november 2015
Voor iemand die zichzelf en zijn bedrijf verder wil ontwikkelen is het boek: ‘Boek Vooruitgang’ van Astrid Jacobs zeker een aanrader. Een boek vol waardevolle tips, inclusief een praktisch model ‘PROGRESS’ om de eerste stappen te zetten.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Astrid Jacobs

Astrid Jacobs (1969) begeleidt ambitieuze leidinggevenden en ondernemers met personeel bij de weg naar groei. Met haar bedrijf INSIGHT/matters bundelt ze haar ervaring als leidinggevende, haar skills als coach en haar drive als ondernemer. Zo brengt ze ondernemers, teams en organisaties op energieke wijze in beweging. “We moeten wel zorgen dat we als ondernemers zeer snel aanhaken bij de ontwikkelingen en openstaan voor verandering, of beter nog: koersbepalend zijn. Niet alleen de techniek, maar ook de mensen: klaar voor de toekomst.”

Andere boeken door Astrid Jacobs

Inhoudsopgave

Voorwoord
Introductie

Deel I
1. Hoe je dit boek kunt gebruiken
2. Het grote plaatje
3. Groei en ontwikkeling
4. Je klant
5. Jij als ondernemer
6. Je organisatie
7. Je team
8. Je strategie

Deel II
9. PROGRESS, de methode
10. PURPOSE
11. ROADMAP
12. OPPORTUNITIES
13. GOAL
14. ROUTE
15. EVERY DAY ACTION
16. STUCK IN TRAFFIC
17. SUCCESS
18. Ga aan de slag!
19. Samenvatting

Geraadpleegde literatuur en websites

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boek Vooruitgang!