Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Flow in je werk

Voorkom een burn-out en geef je prestaties een boost!

Paperback Nederlands 2019 9789492107169
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Is FLOW iets magisch? Zoiets als inspiratie? Iets wat er ineens is en ongrijpbaar lijkt? Iets waar je op kunt hopen, maar wat lastig is te beïnvloeden? Nee. We weten juist precies wat je nodig hebt om FLOW te ervaren. En het mooie is: op alles wat je nodig hebt, kun je grote invloed hebben! Flow creëer je zelf. Flow met je hart en flow met je hoofd.

Sociaal psycholoog Michiel Hobbelt en workdesign-consultant Klaas-Jan Reincke bundelen hun kennis en ervaring in dit über-inspirerende en superpraktische doe-het zelf-boekje over FLOW. Je ontdekt niet alleen waarom FLOW zo ongelooflijk belangrijk is, maar ook hoe je het creëert en toepast: in je werk én in je leven. Op simpele en creatieve wijze optimaliseer je zo in no-time focus, plezier, drive én prestaties!

Flow in je werk: dé gids voor iedereen die op zoek is naar nóg meer werkplezier en optimaal presteren!

Specificaties

ISBN13:9789492107169
Trefwoorden:flow, werkplezier, presteren
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:116
Druk:1
Verschijningsdatum:29-4-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

Flow in je werk - 'Inzichten en praktische tips'
Liesbeth Tettero | 17 juni 2019
Flow is terug! Bijna 30 jaar na het verschijnen van het boek van psycholoog Mihaly Csikszentmihalyi hierover, schreven sociaal psycholoog Michiel Hobbelt en work-design consultant Klaas-Jan Reincke een aanvulling met een eigentijdse invalshoek: met meer Flow in je werk kun je een burn-out voorkomen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
12 stemmen
11
1
0
0
0

Over Michiel Hobbelt

Michiel Hobbelt is sociaal psycholoog en geluksexpert. Na zijn studie werkte hij samen met geluksprofessor Ruut Veenhoven aan de Erasmus Universiteit. Sindsdien zet hij zich in voor het bevorderen van het geluk van mensen binnen organisaties en gemeenten. Gelukkige mensen zijn productiever, minder vaak ziek, werken beter samen, zijn creatiever en staan meer open voor verandering. Een focus op geluk zorgt voor meer effectiviteit van organisaties en leidt tot een toekomstbestendigere (duurzamere) samenleving. Michiel verzorgde trajecten over werkgeluk voor onder meer ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en gemeenten. Samen met econoom Klaas-Jan Reincke heeft hij de ambitieuze missie om in 2020 ten minste 10.000 mensen aan nieuwe flow-ervaringen te helpen. Help je mee?

Andere boeken door Michiel Hobbelt

Over Klaas-Jan Reincke

Klaas-Jan Reincke is econoom en werkdesigner. Hij werkte ruim 20 jaar als evaluator van interventies en verandertrajecten in tientallen landen in Europa en het Midden-Oosten. Dit bracht hem het inzicht dat het succes van organisaties staat of valt met de bereidheid van hun werknemers om zich in te zetten voor deze veranderingen. Sinds een jaar of vijf ontwikkelt hij samen met wetenschappers als professor Arnold Bakker methoden die mensen helpen hun dagelijks werk zo in te richten dat het flow oplevert. Klaas-Jan heeft inmiddels tientallen organisaties in onder andere het onderwijs, de zorg, de zakelijke dienstverlening en de overheid geholpen de taken van hun mensen tot een betere ervaring te designen. Samen met geluksexpert Michiel Hobbelt heeft hij de ambitieuze missie om in 2020 ten minste 10.000 mensen aan nieuwe flow-ervaringen te helpen. Help je mee?

Andere boeken door Klaas-Jan Reincke

Inhoudsopgave

De magie van flow

Hoe herken je flow?

Hoe kom je in flow?
1. Kies je richting
2. Maak je eigen keuzes
3. Zoek je uitdaging
4. Vind je feedback

Hoe flow-vatbaar ben jij?

Het gevaar van flow

Where did your flow go?

Flow in je werk

Design in je werk

Work hacks
1. (Zelf)empathie
2. Ervaringsprobleem
3. Creatieve oplossingen
4. Test, test, test

Pak je flow terug!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Flow in je werk