Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Sterker door tegenslag

Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt?

Paperback Nederlands 2017 9789492179708
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Op het moment dat je onverwacht iets heel heftigs meemaakt, ziet je wereld er ineens anders uit. Niets is meer hetzelfde en dat maakt je vooral erg onzeker. Op een gegeven moment bereik je het punt dat jij je weer goed wilt voelen. Je wilt je leven terug. Alleen HOE doe je dat?

In dit boek neemt Inge Miltenburg-Bos je mee in haar eigen zoektocht.

Na het onverwacht overlijden van haar broer Stefan door zelfdoding, gaat ze op zoek naar een manier om een gezond rouwproces aan te gaan en om tegelijkertijd haar eigen praktijk draaiende te houden. In de maanden die volgen, wordt haar vader ook nog eens ongeneeslijk ziek en zo daagt het leven haar opnieuw uit. Dwars door alles heen kiest ze ervoor om juist nu te groeien. Dit levert een pittige zoektocht op die heeft geleid naar vijf eenvoudig toepasbare stappen die zij de Faith-methode heeft genoemd. Hiermee heeft ze dé manier gevonden die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt.

Specificaties

ISBN13:9789492179708
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:London Books
Druk:1
Verschijningsdatum:21-9-2017
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Sterker door tegenslag - Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt?
Inge Miltenburg-Bos 2 oktober 2017 Op 20 augustus 2013 had ik nooit kunnen bedenken dat dit boek er zou komen. Ik genoot die dag samen met mijn man Jan en goede vrienden, van La Dolce Vita in Italië. Na deze trip zou ik genoeg energie en inspiratie hebben om van mijn bedrijf een succes te maken. Het leven leek ons toe te lachen.

Over Inge Miltenburg-Bos

Inge Miltenburg-Bos is eigenaar en coach/therapeut bij Krachtig Mens. Daar werkt ze op basis van de Faith-methode met mensen die een levensveranderende gebeurtenis willen omzetten naar persoonlijke groei. Haar motto; 'wat je overkomt is geen keuze, wat je er daarna mee doet wel' vindt men in haar hele manier van coachen. In haar tweede boek 'Coachen naar veerkracht' is te lezen hoe je iemand kan helpen om weer de leiding over zijn leven te kunnen pakken nadat je dit bent verloren door een heftige ervaring. Het zijn juist de ervaringen die we opdoen, die ons de kans bieden om te groeien. Inge creëert een veilige omgeving waarin mensen kunnen groeien. Groei ontstaat door het volgen van je eigen proces en verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelens. Dit voedt zelfvertrouwen en veerkracht. Het is bijzonder waardevol om dit toe te passen, want zo kunnen mensen vanuit eigen inzichten en middelen werken. Hetgeen al aanwezig is, kan meestal nog beter benut worden. Alhoewel het vaak herontdekt moet worden om het bewust in te kunnen zetten. Dit levert volgens haar de beste en blijvende resultaten op omdat mensen geen kunstje wordt geleerd. De focus ligt op authenticiteit. En dat is cruciaal voor herstel en om veerkrachtig te blijven. Samen met haar team van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen naar veerkracht is groot.

Andere boeken door Inge Miltenburg-Bos

Inhoudsopgave

Deel 1: Mijn verhaal
Hoofdstuk 1. Introductie
Hoofdstuk 2. Geschiedenis
Hoofdstuk 3. Wat er gebeurde
Hoofdstuk 4. De eerste weken

Deel 2: De zoektocht
Hoofdstuk 5. En dan moet je gaan rouwen
Hoofdstuk 6. Pijn komt in stukjes
Hoofdstuk 7. Een wirwar van gevoelens
Hoofdstuk 8. Reacties van anderen
Hoofdstuk 9. Verdergaan
Hoofdstuk 10. Vertrouwen (FAITH) vinden
Hoofdstuk 11. De dood van mijn vader

Deel 3: De handvatten
Hoofdstuk 12. De introductie van de Faith-methode
Hoofdstuk 13. Feel – Voelen wat er is en niet meer dan dat.
Hoofdstuk 14. Attention – Word je bewust van waar jij je aandacht op richt
Hoofdstuk 15. Inspiration – Doen wat je leuk vindt
Hoofdstuk 16. Time – Tijd is het meest kostbare wat we hebben
Hoofdstuk 17. Heal – Laat je lijf herstellen
Hoofdstuk 18. Sterker dan ooit
Hoofdstuk 19. Hoe het nu gaat

Bedankt
Over de auteur
Bronnenlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sterker door tegenslag