Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het procesboek voor de functioneel beheerder

Paperback Nederlands 2021 9789492790347
Verkooppositie 745
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑07‑2021
29,99

Samenvatting

Een functioneel beheerder moet van vele markten thuis zijn. Alleen kennis van IT en informatiemanagement is niet voldoende – hij of zij moet ook kunnen plannen, anticiperen, oplossen, overtuigen en verbinden.

Dit boek behandelt de taken en processen die elke functioneel beheerder vrijwel dagelijks moet uitvoeren. Die werkzaamheden zijn ondergebracht in negen herkenbare processen die uitgebreid worden toegelicht. Het boek bespreekt bovendien talloze gereedschappen die de functioneel beheerder goed kan gebruiken bij de uitvoering van die processen, voor uiteenlopende situaties en doeleinden. Een heldere en praktische handleiding gebaseerd op de kracht van procesmatig werken.

Daniël E. Brouwer is expert op het gebied van functioneel beheer. Hij verbindt theorie met praktijk en proces met techniek zonder de mens uit het oog te verliezen. Hij is oprichter van de Vakopleiding Functioneel Beheer, interim consultant en co-auteur van 'Het handboek voor de functioneel beheerder'.

Specificaties

ISBN13:9789492790347
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:NUBIZ
Druk:1
Verschijningsdatum:21-7-2021
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Over Daniël Brouwer

Daniël E. Brouwer is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer. Hij verbindt theorie met praktijk en proces met techniek zonder de mens uit het oog te verliezen. Als interim consultant helpt hij uiteenlopende organisaties met het verbeteren van hun functioneel-beheerteams en processen. Daniël schrijft artikelen en spreekt regelmatig op evenementen. Twee vragen staan centraal bij alles wat hij doet: Kan het makkelijker? Kan het slimmer?

Andere boeken door Daniël Brouwer

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het procesboek voor de functioneel beheerder