Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen authentiek leiderschap

Leid jezelf en je team naar meer rust, impact en voldoening

Paperback NL 2020 9789493187368
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Je bent een succesvolle manager met veel verantwoordelijkheden. Je bent gedreven, loyaal en doet je werk goed. Toch voel je dat er meer in je zit. Je bent op zoek naar zingeving en authentiek leiderschap, maar zit vast in de zogenaamde waan van de dag. Ben jij een leider die zich hierin herkent? Dan is dit boek voor jou geschreven.

In 10 praktische stappen helpt Sylvia jou en je team bij de ontwikkeling van authentiek leiderschap. Na het uitvoeren van alle stappen, werk en leef jij meer vanuit je hart. Zo ervaar je meer persoonlijke kracht en geluk en weet je anderen beter te inspireren.

Wil jij als leider helemaal jezelf zijn en vanuit daar betere keuzes maken? Wil jij meer rust, vertrouwen en voldoening, zodat je meer impact maakt op de werkvloer? Lees dan absoluut dit praktische boek en kom in actie!

De wereld is toe aan meer authentieke, moedige leiders. Ben jij er één van?

OVER DE AUTEUR
Sylvia Bruning is leiderschapstrainer, -coach, spreker en auteur. Ze heeft ruim 17 jaar leidinggevende ervaring opgedaan op diverse niveaus bij meerdere multinationals. In 2018 richtte ze haar bedrijf Leid met Lef op. Op een energieke en inspirerende manier helpt ze managers en ondernemers met het ontwikkelen van authentiek, moedig en betekenisvol leiderschap.

RECENSIE
‘Dit boek stemt tot nadenken en levert mooie inzichten op. Wij gaan bewuster met elkaar en onze energie om. Bovendien letten wij nu beter op elkaar en dat geeft een nog prettiger gevoel binnen het bedrijf. Kortom: een aanrader!’
Raymond Selier – Directeur Brabavast & Brabants Wonen B.V.

Specificaties

ISBN13:9789493187368
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:2-7-2020

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen authentiek leiderschap