Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen van rotonde naar afslag

Versterk je oplossingsgericht vermogen en maak de weg vrij

Paperback Nederlands 2021 9789493222427
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Draai je rondjes op de rotonde in jouw werk en leven en loop je vast? De wereld zit vol met rotondes. Hoe ga jij hiermee om? Wil je weten hoe je je oplossingsgericht vermogen versterkt en wil je vanuit de positieve psychologie aan de slag met jouw rotondekwestie? Lees dan dit boek en ervaar hoe je op de rotonde jouw afslag kunt nemen. Ontdek welke kansen er voor jou zijn. Vandaag!

Maike geeft je in dit boek de gelegenheid en ruimte om te onderzoeken welke richting je uit kunt gaan op jouw rotonde. Vaak weet je nog niet welke afslag je moet nemen en ken je de uitkomst nog niet. Dat gaat regelmatig gepaard met angst, stress, twijfel, spanning, onzekerheid, controle en piekeren. De 10 stappen in dit boek helpen je hiermee om te gaan.

Daal dieper in jezelf af en onderzoek je innerlijk landschap. Hoe is het gesteld met je interne spaghettifabriek? Hoe ga je om met orde en chaos? Welke kwalitatieve vragen kun je jezelf stellen als je vastloopt? Herken en erken je innerlijk landschap en maak de weg vrij. De Creatieve Veranderaar, dat ben jij!

Met dit inspirerende boek creëert Maike weer rust en overzicht in je leven. Op een vakkundige wijze weet ze jouw hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Met behulp van praktische tips, verhelderende oefeningen en prikkelende vragen nodigt ze je uit om de beste versie van jezelf te zijn. - Albert Sonnevelt – Psycholoog

Specificaties

ISBN13:9789493222427
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Druk:1
Verschijningsdatum:10-5-2021
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Maike van Meulen

Drs. Maike van Meulen is Creatieve Veranderaar en Rotondespecialist. Ze is sociaal organisatorisch bedrijfskundige, internationaal NLP Master, systemisch werk coach en veranderkundig leiderschapsexpert. Als spreker en therapeut traint ze al ruim 18 jaar groepen mensen en ondernemers voorwaarts van rotonde naar afslag in hun werk en leven. Ze is oprichter van onder meer Maike van Meulen & Company, Stichting Next Step en het Future Proof Yourself Festival. Ze verschijnt regelmatig in de media, zoals bij BNR, VROUW en in de Telegraaf.

Andere boeken door Maike van Meulen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen van rotonde naar afslag