Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Bedrijfskunde Integraal

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789001575571
Verkooppositie 5892Hoogste positie: 5892
Levering in overleg met klantenservice

Samenvatting

Bedrijfskunde Integraal geeft een overzicht van een bedrijf als geheel en van elk afzonderlijk bedrijfsonderdeel. Vanuit dit perspectief kan gewerkt worden aan oplossingen voor bedrijfskundige problemen. Het boek bestaat uit drie delen waarin steeds een vraag centraal staat: Wat is een bedrijf? Hoe werkt een bedrijf? Hoe werkt een bedrijfskundige? Het boek is integraal en interdisciplinair: zo krijgt de student inzicht in de werking van bedrijven en de interactie met hun omgeving. Daarnaast is er aandacht voor vakgebieden die het vak bedrijfskunde ondersteunen. Het boek biedt technieken en methoden en geeft aandacht aan bedrijfskundige successen en missers, maatschappelijk verantwoord ondernemen en aan kengetallen en stromingen binnen bedrijfskunde.
Aan de nieuwe editie zijn actuele casussen en opdrachten toegevoegd die de student nog beter voorbereiden op de bedrijfskundige praktijk.
- Toonaangevende inleiding in het vakgebied: integraal en interdisciplinair;
- leert bedrijfskundige problemen in hun context te zien en op te lossen;
- bereidt voor op een loopbaan als bedrijfskundige.
Via www.bedrijfskundeintegraal.noordhoff.nl wordt toegang geboden tot een digitale leeromgeving met toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal, waarmee de student zich nog beter kan voorbereiden op een tentamen.
Doelgroep
Managementopleidingen, Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde, Commerciële economie, Facility Management.
De auteurs
R. Stuive is Bedrijfskundige, ex-hbo docent en piloot.
P. Thuis istechnisch Bedrijfskundige, ex-hbo docent, bestuursvoorzitter bij ROC Gilde, ex-universitair docent en toezichthouder bij een bank en zorginstelling.

Specificaties

ISBN13:9789001575571
Trefwoorden:bedrijfskunde
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:3
Verschijningsdatum:3-1-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Peter Thuis

Peter Thuis studeerde Industrial Engineering & Management Science aan de TU en International Business aan de UM. Bij Insead Business School deed hij de Executive Master in Change. Thuis heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Sinds 2014 is hij bestuursvoorzitter van ROC Gilde Opleidingen.

Andere boeken door Peter Thuis

Over Rienk Stuive

Rienk Stuive is allround bedrijfskundige en heeft diverse bedrijfskundige titels voor het hbo op zijn naam zoals, Bedrijfskunde Integraal, Procesmanagement en Wat is een Bedrijf? Hij heeft meer dan 10 jaar gewerkt als docent in het hbo en is tegenwoordig naast schrijver van (studie)boeken commercieel piloot.

Andere boeken door Rienk Stuive

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bedrijfskunde Integraal