Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omarm jezelf

De weg naar zelfcompassie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789462723078
Direct te downloaden

Samenvatting

Er wordt wel eens gezegd dat we onze eigen grootste vijand zijn. Omdat we altijd wel iets op- of aan te merken hebben op onszelf. Op onze prestaties. Op hoe we eruit zien. Op die promotie die aan ons neus voorbij ging. Het gebeurt maar zelden dat we onszelf ergens een welverdiend compliment voor geven.

Herken je dat? En herken je ook dat je op de mensen in je omgeving heel anders reageert? Als je vriend zakt voor zijn examen, wijs je hem op alle dingen die hij wel goed kan. En als je vriendin de schuld van haar relatiecrisis bij zichzelf legt, zeg je dat ze eens wat aardiger voor zichzelf moet zijn.

Je kunt het dus wel: vervelende gebeurtenissen en situaties in het juiste perspectief plaatsen. Alleen niet voor jezelf. En dat is natuurlijk wel wat raar. Want juist met jezelf zou je de allerbeste maatjes moeten zijn. Je neemt jezelf immers je hele leven met je mee! Hoogste tijd dus dat je met compassie en mededogen naar jezelf leert kijken. Dat je echt accepteert dat je goede én slechte kanten hebt. Dat die bij jou horen en je tot een compleet en interessant mens maken. Dat je wat liever voor jezelf wordt, jezelf als het ware omarmt.

In Omarm jezelf leert Gijs Jansen je hoe je dat doet. Een boek dat je leert om milder met jezelf om te gaan, zonder zweverig gedoe. Door het doen van de oefeningen zul je een hernieuwde vriendschap met jezelf sluiten, waarbinnen je alles mag denken, voelen en zijn.

Specificaties

ISBN13:9789462723078
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:96
Druk:6
Verschijningsdatum:28-10-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers Denk wat je wilt, Time to Act!, doe wat je droomt, Leef!, Laat los en Omarm jezelf. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine.

Andere boeken door Gijs Jansen

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Eerst de beren wegjagen
3. Onze menselijkheid onder de loep
4. Zelfcompassie & mindfulness
5. Je krijgt er een nieuwe beste vriend bij
6. Leer te vertrouwen op jezelf
7. Onderweg met zelfcompassie

Tot slot: bij jezelf zijn

Dankwoord
Literatuur
Over de auteur
Boeken van Gijs Jansen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omarm jezelf