Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo word je steenrijk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789491164255
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit boek maakt brandhout van een aantal verlammende clichés:
- Huizen zijn veel te duur. Wacht om te kopen tot de prijzen dalen.
- Morgen barst de vastgoedbubbel. Wie nu koopt is morgen zijn centen kwijt.
- Je kan geen woning kopen zonder de financiële hulp van ouders of familie.
- Straks worden huurinkomsten belast. Verhuren brengt dan niets meer op.
- Met huurders heb je toch alleen maar last.

Hierover sturen lezers van me bijna dagelijks vragen toe, zegt Frank van Rycke. Het is tijd om hiermee af te rekenen. Mensen laten zich te veel angst aanpraten. Wat je nodig hebt zijn de kennis van de spelregels, een goede dosis gezond verstand en de bereidheid om hard te werken. Wie dat écht wil kan vandaag koopjes doen. Er liggen enorme kansen voor het grijpen. Iedereen kan het. En iedereen zou het moeten doen.

In Zó word je steenrijk legt de vastgoedspecialist stap voor stap uit hoe je dat aanpakt. Daarbij neemt hij geen blad voor de mond. Banken, makelaars en andere tussenpersonen krijgen een veeg uit de pan.

Specificaties

ISBN13:9789491164255
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:181
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:1
Verschijningsdatum:12-2-2014
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Frank van Rycke

Frank van Rycke is ondernemer, belegger, zelfstandig vaardigheids-trainer, coach en consultant. Geboren (°1969) en getogen in België, groeit Frank op in een combinatie van Romaanse, Germaanse en Angelsaksische culturen. Na een verblijf in Amerika en studies rechten volgt zijn professionele loopbaan verschillende commerciële en leidinggevende functies bij bedrijven uit de bank- en verzekeringsector in België en het Groothertogdom Luxemburg. In dit laatste land krijgt hij de kans om achter de schermen van de financiële wereld te kijken en ontmoet hij een veelvoud aan financieel succesvolle mensen. Hij onderscheidt zich door zijn hoge mate aan resultaatgerichtheid. In 2004 besluit Frank zijn bedrijfservaring en successen als hefboom te gebruiken voor de opstart van een eigen bedrijf. In samenwerking met andere professionals uit de sector ontwerpt en begeleidt hij sindsdien opleidingstrajecten. De volgende, logische stap in het delen van zijn kennis met een breder publiek is een boek. Dat geeft hij uit samen met uitgeverij Lannoo. 'In 10 jaar Binnen' verschijnt in juni 2012, de maand waarop Frank zijn eigen 10 jaar afsluit en zelf definitief 'binnen' is. Naast zijn professionele loopbaan is Frank een actieve familieman. Gehuwd met Inge, vader van Isabelle, William en Adrian, spendeert hij zijn vrije tijd steeds meer met het vertoeven in en het verkennen van berggebieden.

Andere boeken door Frank van Rycke

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo word je steenrijk