Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Advanced Selling Strategies (2 audio-cd's)

Audio-cd Engels 1995 9780743537278
Niet leverbaar.

Samenvatting

Strategie, tactiek en mentale paraatheid scheiden de superieure verkopers van de gemiddelde - en met technologische vorderingen die de concurrentie op gelijke hoogte brengen, is de verkooptechniek belangrijker geworden dan ooit. Brian Tracy heeft een zeer uitgebreide en effectieve benadering van verkopen ontwikkeld.

'Advanced Selling Strategies' verschaft u de technieken en tools die gebruikt worden door salesmensen in welke branche dan ook. Deze aangepaste versie van het boek 'Advanced Selling Strategies' wordt u voorgelezen door Brian Tracy op 2 audio-cd's met een gezamenlijke speelduur van circa 1,5 uur.

Specificaties

ISBN13:9780743537278
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:90
Verschijningsdatum:4-12-2009
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Brian Tracy

Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het 'Advanced coaching and mentoring'-programma en het 'Coaching excellence'- programma. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Andere boeken door Brian Tracy

Inhoudsopgave

Deze aangepaste versie van het boek 'Advanced Selling Strategies' wordt u voorgelezen door Brian Tracy op 2 audio-cd's met een gezamenlijke speelduur van circa 1,5 uur.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Advanced Selling Strategies (2 audio-cd's)