Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Working with Emotional Intelligence (3 audio-cd's)

Read by the author

Audio-cd Engels 1998 9781559277006
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

'Emotionele intelligentie' is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ouders en opvoeders, onderwijzers en verzorgers, iedereen heeft inmiddels te maken met de boodschap die Daniel Goleman de wereld inzond. Voor deze audio-cd onderzocht Goleman het effect van emotionele intelligentie in bedrijven - of van het gebrek daaraan. Hij laat zien hoe het succes van een bedrijf in hoge mate samenhangt met het onderkennen en goed hanteren van emoties. Hij bewijst dat voor een goed bedrijfsresultaat de emotionele vaardigheden van elke medewerker twee keer zo belangrijk zijn als intellectuele of technische vaardigheden.

Het goede nieuws daarbij is dat emotionele intelligentie is aan te leren. Goleman beschrijft een nieuwe paradigma voor bedrijven. In zijn eigen woorden: 'de regels op het werk zijn aan het veranderen. We worden steeds meer op een nieuwe manier beoordeeld: niet alleen of we slim en competent genoeg zijn, maar vooral hoe goed we onszelf en anderen kunnen beoordelen en hanteren.' 'Emotionele intelligentie in de praktijk' beschrijft de revolutie en het effect van emotionele intelligentie op organisaties en de mensen die er werken. Tevens bevat het boek hulpmiddelen en tests om de 'EQ-factor' voor uzelf of uw organisatie in kaart te brengen en te optimaliseren.

Specificaties

ISBN13:9781559277006
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:180
Verschijningsdatum:27-10-2016

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Daniel Goleman

Daniel Goleman is psycholoog. Hij studeerde psychologie aan Harvard University en was hoofdredacteur van Psychology Today. Hij is de bedenker van het begrip 'emotionele intelligentie' en auteur van het gelijknamige boek. 'Emotionele intelligentie' verscheen in 1996 en werd in meer dan twintig talen vertaald.

Andere boeken door Daniel Goleman

Inhoudsopgave

- Speelduur: ongeveer 3 uur

- 3 cd's

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Working with Emotional Intelligence (3 audio-cd's)