Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Super Accountmanager

De gids uit de praktijk voor de startende, moderne accountmanager

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462550889
Direct te downloaden

Samenvatting

Super Accountmanager is een gids voor startende (en bestaande) accountmanagers.
De schrijver, N.I.B. Provocateur, heeft meer dan 15 jaar saleservaring in de 21e eeuw in de Benelux. Hij heeft meer dan 100 miljoen euro omzet gerealiseerd, 1 miljoen klantencontacten gemaakt, 100.000 offertes verstuurd, 10.000 klanten bediend, 1000 klantafspraken verzorgd en met succes business gedaan in 1 van de meest dynamische branches in Nederland namelijk ICT-branche, zowel aan hardware kant als aan software kant, zowel met de sales van producten als ook van diensten.

Met zijn Gentleman-in-Business methode legt hij een leidraad neer voor (startende) accountmanagers om succesvol te worden en te blijven, ongeacht de branche waar ze in werken.

Motto: behandel in sales mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Met zijn no-nonsense methode wordt jou geleerd wat van jou als accountmanager verwacht, hoe jij anders kan zijn dan de rest en hoe jij ervoor zorgt dat een klant echt op jou kan rekenen. Zo kan jij structureel business blijven doen met jouw klant(en). Via deze methode haal je jouw targets en heb je plezier in jouw werk!

“Met “Super Accountmanager” slaat de schrijver de spijker op zijn kop: to-the-point en no-nonsense, het geeft een houvast voor iedere accountmanager, een houvast die ik niet heb gehad, ik mocht alles zelf uitvinden in de praktijk.”
S. Kassing, Accountmanager

“Het boek gaat juist in op de menselijke kant van de accountmanager en van de klant in de praktijk. We zijn allemaal mensen; dus behandel jouw klant op dezelfde manier als dat je zelf behandeld wilt worden. Simpel, maar in de praktijk weinig toegepast door salespersonen”
R. de Vries, Inkoper

Vooral in de IT-branche kom je nog weleens “cowboys” tegen: ongemanierd, werken volgens het “hit & run” mechanisme en nadat ze een order hebben, hoor je nooit meer wat van ze… Dit boek kan de ogen openen van dit soort “accountmanagers” en nieuwe. Als IT-manager ben ik namelijk op zoek naar een zakelijke relatie voor de lange termijn.
B. van Gaalen, IT-manager

Binnen onze HR-afdeling dragen we persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en zoeken we juist partners die met ons mee denken en die vragen stellen waardoor we uitgedaagd worden om nog beter te worden… We worden moe van accountmanagers die ons hun product of dienst willen “verkopen”; we hebben graag contact met een persoon die juist adviserend/informerend op treedt.
M. Groen, HR-manager

Specificaties

ISBN13:9789462550889
Trefwoorden:sales, Verkoop
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:9-4-2019

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Super Accountmanager