Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De wakkere professional

Transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact

Audio-download Mp3 Nederlands 2021 9789462554283
1
Voormalig Nr. 1Totaal 11 dagen
Voormalig top 100Totaal 101 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Zit jij veel in je hoofd, zijn je woorden onbewust en je daden soms wat ongericht? Dan creëer jij níet de werkomgeving en -beleving van je dromen. Gelukkig kan het ook anders... Als jij ervoor kiest om jezelf te ontwikkelen tot een bewuste en wakkere professional, dan zijn zakelijk succes en werkplezier een haast automatisch gevolg!

Judith Steinmeier neemt je in De wakkere professional mee aan de hand van je gedachten, woorden en daden. Werk je aan een van deze drie pijlers, dan kun je magie verwachten – want je gedachten vormen je woorden en uiteindelijk je daden. Pak je ze alle drie aan, dan staat je een enorme transformatie als professional te wachten!

Aan de hand van een praktische roadmap leer je hoe je invloed krijgt op jouw gedachten. Je ontdekt ook hoe je de kracht van jouw woord inzet om situaties te transformeren. En je leert je daden gerichter in te zetten door effectieve doelen te creëren en proactiever in het werkende leven te staan. Daar word je dus een positiever mens van, maar vooral die zekere, succesvolle, aanwezige en wakkere professional – mét meer zakelijke impact!

“Dankzij deze praktische roadmap naar leven als een bewuste professional worden je gedachten rijker, je woorden zekerder en je acties gerichter.” - Sanne van Paassen, auteur van de bestseller Het leven, dat is pas topsport, peakperformancecoach en ex-topsporter (wereldbekerwinnares veldrijden 2010/2011)

Specificaties

ISBN13:9789462554283
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:29-4-2021
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
De wakkere professional - 'Praktisch'
Frank van Kuijck | 8 juni 2021
Judith Steinmeier schrijft in De wakkere professional dat succes ontstaat door het transformeren van gedachten woorden en daden. Dat lijkt haast wel op clublied van Feijenoord. Is het zo eenvoudig? Wat zijn aandachtspunten en welke lessen zijn te trekken?
Lees verder
recensie
De wakkere professional - 'Rijkgevuld, overzichtelijk en makkelijk leesbaar'
Merjem Mohafid | 31 maart 2021
De wakkere professional van Judith Steinmeier gaat over hoe je je kan ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk gebied. Door aan je gedachten, woorden en daden te werken, zal je je transformeren tot een bewuste, zekere professional.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
16 stemmen
16
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
De wakkere professional - Transformeer je gedachten, woorden en daden
Judith Steinmeier 13 januari 2021 Judith Steinmeier neemt je in De wakkere professional mee aan de hand van je gedachten, woorden en daden. Werk je aan een van deze drie pijlers, dan kun je magie verwachten - want je gedachten vormen je woorden en uiteindelijk je daden. Een preview.

Over Judith Steinmeier

Judith Steinmeier is zelfstandig ondernemer en is gespecialiseerd in marketing en content. Zij heeft zich de laatste jaren enorm verdiept in bewustzijn. Judith schrijft en spreekt regelmatig over dit onderwerp, omdat zij ervan overtuigd is dat professionals meer plezier, geluk en succes kunnen creëren in hun werk. Judith stelt nu alles in werking om het bedrijfsleven dit bewustzijn bij te brengen. Van jongs af aan wist Judith al dat zij wilde schrijven. Waarover? Zij had nog geen idee. Tot zij verliefd werd op het vak marketing. Judith bracht de vakgebieden content en marketing samen en haar bedrijf Market Write was geboren. Het succes was daar, maar de echte voldoening ontbrak. Tijdens haar zoektocht ontdekte Judith het laatste puzzelstukje: bewustzijn. Zij leerde over de impact van je gedachten, je woorden en je daden. Sindsdien maakt zij bewust verschil met haar marketing- en contentskills door authentieke content te creëren en bewuste allround marketingondersteuning te bieden. Maar ook door professionals wakker te schudden en bewuster te maken.

Andere boeken door Judith Steinmeier

Inhoudsopgave

Voorwoord 9
Inleiding 11
Leeswijzer 14

Deel 1. Gedachten
1. Herkomst van je gedachten 19
2. Herken negatieve gedachten 23
3. Reken af met negatieve gedachten 29
4. Los negatieve gedachten op door te vergeven 33
5. Los negatieve gedachten op door vragen te stellen 39
6. Los negatieve gedachten op door te herprogrammeren 43
7. Voorkom negatieve gedachten met de vijfsecondenregel 49
8. Voorkom negatieve gedachten met vijf wijze lessen 55
9. Samenvatting deel 1 – Gedachten 59

Deel 2. Woorden
10. Van gedachten naar woorden 63
11. Klaag en roddel niet 69
12. Verander je woordkeuze 75
13. Houd woord 81
14. Samenvatting deel 2 – Woorden 87

Deel 3. Daden
15. Van woorden naar daden 91
16. Weet wat je wilt 95
17. Ken je waarom 101
18. Geloof in jezelf en in je plannen 107
19. Zorg voor focus 113
20. Kom in actie 119
21. Zet door 129
22. Samenvatting deel 3 – Daden 135

Hoe nu verder? 137
Nawoord 143
Over de auteur 145
Literatuurlijst 147
Bijlage: Roadmap – De wakkere professional 151

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De wakkere professional