Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hersenvitaminen

Meer succes met de groeimindsetmix

Audio-download Mp3 Nederlands 2021 9789462554726
Voormalig top 100Totaal 39 dagen
Verkooppositie 4991Hoogste positie: 22
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe kijk jij naar goede of slechte prestaties, van jezelf en anderen? Kun je intelligenter worden of wordt een dubbeltje nooit een kwartje? Je antwoord zegt iets over je mindset, je uitleg voor hoe goed of hoe slecht mensen presteren. Je mindset blijkt een grote rol te spelen in het dagelijks leven. De wereldberoemde hoogleraar Carol Dweck van Stanford University toonde namelijk aan dat je met een groeimindset daadwerkelijk intelligenter wordt, beter leert, beter presteert en meer plezier hebt in wat je doet.

Wil je ergens succesvoller in worden? Zegt iemand anders tegen je dat hij iets echt niet kan? Dan is een groeimindset nodig. Met een groeimindset ga je ervan uit dat iedereen altijd kan verbeteren, waar je op dit moment ook staat. Je mindset maakt het verschil: van ‘ik kan het niet’ naar ‘ik kan het nog niet’.

In 'Hersenvitaminen' beschrijft Gwenda Schlundt Bodien op een pakkende en praktische manier hoe je die groeimindset ontwikkelt met de groeimindsetmix. Een boek waarmee je direct aan de slag wilt!

Specificaties

ISBN13:9789462554726
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:24-12-2021
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Hersenvitaminen - Meer succes met de groeimindsetmix
Dick Bos | 27 september 2016
Hersenvitaminen, meer succes met de groeimindsetmix van Gwenda Schlundt Bodien is een leuk boek om te lezen. Het boek sluit aan bij andere boeken die er vanuit gaan dat de leercapaciteit van een mens niet beperkt is, maar dat je jezelf, met de juiste mindset, kunt blijven ontwikkelen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Hersenvitaminen - Meer succes met de groeimindsetmix
Gwenda Schlundt Bodien 24 februari 2016 Wil je ergens succesvoller in worden? Zegt iemand anders tegen je dat hij iets echt niet kan? Dan is een groeimindset nodig. Dat zegt Gwenda Schlundt Bodien in haar nieuwe boek Hersenvitaminen. In deze preview licht ze dat toe.

Over Gwenda Schlundt Bodien

Gwenda Schlundt Bodien is zelfstandig gevestigd trainer, coach en auteur vanuit Bureau voor Oplossingsgericht Werken. De rode draad in haar activiteiten is ontdekken wat werkt: de oplossingsgerichte veranderbenadering, zelfdeterminatietheorie en positieve psychologie zijn daarbij belangrijke inspiratiebronnen. Ze heeft diverse boeken daarover geschreven en heeft samen met Coert Visser NOAM, het Netwerk voor Oplossingsgericht Adviseren en Managen, opgericht (www.noam.nu). Gwenda's blog: www.oplossingsgerichtwerken.blogspot.com

Andere boeken door Gwenda Schlundt Bodien

Inhoudsopgave

Inleiding

Ingrediënt 1 – Herken je mindset
Ingrediënt 2 – Kies een doel waarmee je groeit
Ingrediënt 3 – Laat je hersenen groeien
Ingrediënt 4 – Oefen zodat je groeit
Ingrediënt 5 – Leer progressiegericht werken

Bijlage A – Vijf do’s en don’ts voor het ontwikkelen van een groeimindsetcultuur
Bijlage B – Het zal steeds beter gaan met de mensheid

Literatuur
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hersenvitaminen