Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Achtergrond

Van de jury - zo kiezen we de longlist

In deze vlogserie neemt jurylid Peter Streefkerk ons mee in het juryproces rondom de verkiezing van het Managementboek van het Jaar 2022. In deze derde video: het proces van het kiezen van de longlist. 

Peter Streefkerk | Mirjam van der Linden | 25 januari 2022

Peter Streefkerk maakt in deze vlog de vergelijking tussen het beoordelingsproces van de Managementboek van het Jaar verkiezing en die van offertes in het inkoopproces, zijn eigen vakgebied.

Natuurlijk zit Peter Streefkerk niet alleen in de jury. Ook Liesbeth Tetteroo, Louis Thörig, Mirella Visser, Nora Ghaoui en Patrick Davidson nemen daar dit jaar in plaats. Nog een week en dan maken zij bekend welke boeken er op de longlist van 2022 staan. 

Over Peter Streefkerk

Peter Streefkerk is mede-eigenaar van Starck Training & Development en eigenaar van Respect Inkoopconsultancy. Hij houdt zich bezig met interim management, advisering, projectmanagement, training en coaching op het gebied van contractmanagement en inkoop. Hij is auteur van de boeken Inkopen voor Dummies, Inkoop, mede-auteur van het boek E-commerce & E-business en een groot aantal artikelen over contractmanagement en inkopen. Samen met Octavia Siertsema is hij auteur van een podcast-serie over aanbesteden (allesoveraanbesteden.nl).

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden