Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

EMM Marketingbook of the Year 2014

Het EMM Marketingbook of the Year 2014 is bekendgemaakt. De bekroning gaat dit jaar naar The Big Lie van Christophe Juan, Meabh Quoirin en James Murphy. De jury koos deze titel uit een shortlist van 5 boeken.

Justin van Lopik | 5 maart 2014

The Big Lie (Engels) van Christophe Juan, Meabh Quoirin en James Murphy is uitgeroepen tot Marketingbook of the Year 2014. De jury koos deze titel uit een shortlist van 5 boeken. De 2e plaats was voor Customer CEO (Engels) van Chuck Wall, The Meaningful Brand (Engels) van Nigel Hollis werd 3e, gevolgd door Digital State (Engels) van Simon Pont op plaats 4. Return on Relationship (Engels) van Ted Rubin en Kathryn Rose tot slot eindigde als 5e.

De verkiezing van het EMM Marketingbook of the Year 2014 is een initiatief van Expert Marketer Magazine (EMM) en is een mondiale prijs. Zo kan het dat het van oorsprong Nederlandse How cool brands stay hot van Joeri van den Bergh en Mattias Behrer in 2012 werd bekroond en vorig jaar werd Steven Van Belleghem tweede met zijn De Conversation Company.

Over Justin van Lopik
Justin van Lopik is eindredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden