Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Interview

Podcast - Glenn van der Burg in gesprek met Bart Flos

Een nieuwe aflevering van Business Books by People Power. Glenn van der Burg is in gesprek met Bart Flos, auteur van Het Anti-klaagboek.

Glenn van der Burg | 9 november 2017

Meer luisteren? Ga naar http://businessbooks.people-power.nl

Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn van der Burg werkt daar elke dag vol vuur aan als facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken. Elke maandag presenteert hij het radioprogramma People Power over de kracht van mensen in organisaties. Hij is auteur van Boven het maaiveld en Management Mythes en is spreker en dagvoorzitter op congressen over thema’s als leiderschap, arbeidsparticipatie, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Over Glenn van der Burg
Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn werkt daar elke dag vol vuur aan als facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken. Elke maandag om presenteert hij het radioprogramma People Power over de kracht van mensen in organisaties. Hij is auteur van 'Boven het maaiveld’ en 'Management Mythes’ en is spreker en dagvoorzitter op congressen over thema’s als leiderschap, arbeidsparticipatie, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden