Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Achtergrond

MEER Moois - De keuze van de redactie - Europa, ouder worden en peuters

Oude boeken, nieuwe boeken... er is zoveel moois om te lezen. Deze week vertellen Managementboekcollega's Irene, Karin en Marjan welk boek hen pakte.

Marjan Maandag | 27 augustus 2020 | 1-2 minuten leestijd

Irenes keuze
Dat achter de geraniums zitten niet goed is voor een mens, dat wisten we al. Je levensstijl bepaalt de kwaliteit van je oude dag, en daar heb je zelf controle over. Levitin geeft in Hoe ouder, hoe beter talloze tips over wat je op elk moment in je leven kan doen om goed oud te worden op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Versnellen in plaats van vertragen, dat is de sleutel voor gezond oud worden. Ouder worden levert je voordeel op, in plaats van dat het tegen je werkt. Het is een levensfase als alle andere, waarin je gaven door jaren van oefening veel beter ontwikkeld zijn en die je nog altijd verder kan ontplooien.

Karins keuze
Het grote voorleesboek voor rond de 3 jaar: korte verhalen, prenten om naar te kijken en wat langere verhalen voor peuters, gebundeld in een boek. Onze favoriet was altijd het verhaal Zaterdag van Esther Leeuwrik. Over Hugo die met zijn vader naar de markt gaat en Beer meeneemt. Een koekje met roze streep bij de bakker, een groene appel van het groentemeisje en natuurlijk eten ze kibbeling bij de viskraam. Want mama houdt niet van vis. Met grappige en herkenbare illustraties.

Marjans keuze
Made in Europe - De kunst die ons continent bindt van Pieter Steinz verscheen in 2014. Ik pak het nog regelmatig uit de kast: het is en blijft een heerlijk lees-, kijk- en bladerboek. Van Pippi Langkous tot Fabergé-eieren, van Palladio's Villa Rotonda tot de minirok van Mary Quant: in 104 compacte, puntige en pakkende lemma's wordt de Europese kunst- en cultuurgeschiedenis in beeld gebracht. En zowaar: Europa blijkt meer dan crisis in de eurozone en regelzucht vanuit Brussel.


Lees!! Boeken bieden rust, verdieping en kennis. Bij Managementboek, Jongbloed en Comcol vind je naast management-, juridische en computerboeken ook alle overige boeken. Bekijk ons totale aanbod.

Over Marjan Maandag

Marjan Maandag is redacteur bij Managementboek.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden