Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Hoe bereik je Succes met je Startup?

Vele honderdduizenden Nederlanders dromen van een eigen onderneming. Ze willen eigen baas zijn of zien een probleem dat ze denken te kunnen oplossen. Maar durven ze ook de zekerheden op te geven en hoe bereiken ze succes? Vandaag van 12:00 tot 13:00 uur deelt Ruud Hendriks in een gratis live webinar zijn tips om van je startup een succes te maken.

Justin van Lopik | 27 juni 2013

Klopt je businessmodel? Hoe vind je investeerders? En welke strategische keuzes maak je? Ruud Hendriks legt uit hoe een startend bedrijf in deze tijd sneller en beter kan groeien.

Aanmelden kan hier.

 

Ruud Hendriks (@ruudhendrikstv) is mede-oprichter van Startupbootcamp Global dat jaarlijks in Kopenhagen, Dublin, Amsterdam, Berlijn en Haifa de groei van bijna 100 nieuwe high-tech bedrijven versnelt. I'm Hungry - 100 ideeën om een succesvol bedrijf te lanceren.

Freelunch is een wekelijks live lunch webinar voor zakelijk Nederland. Auteurs, experts en hoogleraren delen hun nieuwste inzichten. #Freelunch is een activiteit van Crowdale en OnlineSeminar. Crowdale is een business-school die haar programma’s online aanbiedt. OnlineSeminar biedt het softwareplatform. Je hoeft geen software te downloaden, maar alleen online in te loggen.

Over Justin van Lopik

Justin van Lopik is eindredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden