Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Door de verkiezingen actueel: Debatteren om te winnen

Het ene verkiezingsdebat is nog niet afgelopen of het volgende komt er al weer aan. Politici buitelen deze dagen over elkaar heen om de aandacht. In 2011 verscheen het boek Debatteren om te winnen. Het is inmiddels een échte evergreen. Auteur Roderik Grieken laat aan de hand van diverse methoden, overtuigtips en oefeningen zien hoe je sterker kunt argumenteren en beter presenteren.

Karin de Zwaan | 2 maart 2017

Hij nam voor ons een nieuwe boektrailer op, hij laat zien dat niet alleen politici de kracht van het overtuigen nodig hebben maar dat we het zelf dagelijks gebruiken. Hoe kun jij jouw debat- en overtuigingstechnieken verbeteren? Denk aan de oude principes als 'logos' en 'pathos'. Een korte inleiding van Roderik Grieken:

Roderik van Grieken is directeur en oprichter van het debatinstituut. Vanuit dit instituut richt hij zich met zijn collega's op het verbeteren van de debatcultuur in Nederland. Bekijk een aantal tips en trucs van de specialisten, uiteraard met voorbeelden uit De Tweede Kamer:

Met 'Debatteren om te winnen' leer je wat voor jouw werkt om anderen beter te overtuigen en zie je welke technieken anderen proberen te gebruiken om jou te overtuigen.

Over Justin van Lopik

Justin van Lopik is werkzaam bij Managementboek en hoofdredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Roderik van Grieken, Arthur Noordhuis, Donatello Piras
Debatteren om te winnen

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden