Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Voorelkaarkrijgkunde - Zó pak je veranderingen energiek aan

Het bereiken van doelen is een universeel verlangen dat diep geworteld zit in de menselijke natuur. Maar hoe zorgen we ervoor dat we onze doelen ook daadwerkelijk bereiken? Mijn boek, ‘Voorelkaarkrijgkunde’, is een inspirerende en praktische gids om jouw dromen om te zetten in werkelijkheid.

Marjolijn Feringa | 5 juni 2024 | 3-4 minuten leestijd | 1 persoon vond dit artikel nuttig

Herken je dit? Je neemt je dingen voor en ergens op de weg lukt het toch niet. De waan van de dag zorgt ervoor dat je je focus verliest. Dingen duren lang of zijn moeilijk. Je energie sijpelt weg en je geeft het op. Dat kan anders! Gebruik jouw volledige potentie. Ga aan de slag met je talenten. Je kunt echt meer dan je denkt.

Doelen bereiken

Over het algemeen kan je stellen dat bereiken van doelen leidt tot welzijn en geluk. Er is iets wat jou drijft en na een inspanning krijg je voor elkaar wat je wil. Hierbij maakt het niet uit hoe oud of jong je bent. We willen allemaal dingen bereiken. Dit boek is dan ook voor voorelkaarkrijgkundigen-wannabe's en ervaren voorelkaarkrijgkundigen. Of je nu grootse ambities nastreeft of kleinere doelen hebt, dit boek biedt waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei. Dus ook voor jou.

Vaardigheid

Voorelkaarkrijgkunde kan je leren. Het is de vaardigheid om dingen die je wil bereiken ook daadwerkelijk te bereiken. Zo kan je hiermee je talenten verder ontwikkelen en je volle potentie benutten. Hoe zonde is het om niet alles wat je in je hebt in te zetten voor je dromen en doelen?

We starten met wat je eigenlijk wil, jouw droom. Je richt je op waar jij behoefte aan hebt. Daarna gaan we aan de slag met dit concreet te maken in een doel en een plan. Zo kan je er ook echt mee aan de slag. Stap voor stap neem ik je mee. Zo kijken we bijvoorbeeld naar hoe je jezelf gemotiveerd kunt houden, je uitstelgedrag kunt voorkomen en je focus houdt. Er is aandacht voor hoe je het best kunt reflecteren op wat je aan het doen bent zodat je goede koers houdt. Weet jij welke denkfouten je kunt maken? En hoe vraag je eigenlijk hulp? Als laatste misschien wel het allerbelangrijkste: vier wat je hebt bereikt want hard werken mag (of moet) beloond worden.

Ervaring

Ik breng Voorelkaarkrijgkunde zelf al jaren in praktijk door sturing te geven aan organisatieverandering en door bestuurders te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van bedrijfsresultaten en de effectiviteit van de organisatie

Voor mij persoonlijk is dit een onderwerp dat me raakt, omdat ik heb ervaren hoe het nastreven en behalen van doelen niet alleen mijn leven mooier heeft gemaakt, maar me ook heeft gevormd tot wie ik vandaag ben.

Ik dit boek deel ik mijn inzichten, stappenplannen en leg de werkwijze op een benaderbare manier uit op basis van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zit het boek vol met praktische tips om je te inspireren, aan te moedigen en te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en succes.

Flexibele benaderingen

Voorelkaarkrijgkunde kun je op verschillende manieren lezen. Of je nu op zoek bent naar algemene inspiratie, specifieke strategieën of verdieping van bepaalde onderwerpen, het boek geeft flexibele benaderingen om te bereiken wat jij wil.

Maar ik nodig je met name uit om dit boek te lezen met een open geest voor verandering en verbetering. Verwijder de belemmeringen die je in de weg staan. Sta open voor nieuwe inzichten, wees bereid om uit je comfortzone te stappen en omarm de kracht die in jou schuilt om je dromen waar te maken. Ik wens je veel leesplezier en vooral veel succes op jouw eigen reis naar het bereiken van jouw doelen.

Over Marjolijn Feringa

Marjolijn Feringa is Interim Directeur, Executive Coach en toezichthouder. Als directeur leidt zij veranderingen gericht op het verbeteren van strategie, resultaat en klanttevredenheid.  Als coach begeleidt zij directeuren en bestuurders in hun leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij een graag geziene spreker op congressen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

1
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden