Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Voorelkaarkrijgkunde

Zó pak je veranderingen energiek aan

Paperback Nederlands 2024 9789024462674
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑05‑2024
23,50

Samenvatting

Van dromen naar daden.

- Heldere uiteenzetting over hoe je dingen nu echt voor elkaar krijgt
- Verdieping op gedrag én vaardigheid
- Met een eenvoudig te volgen stappenplan en handige tips

Hoe krijg je dingen voor elkaar? Voor veel mensen is dat lastig. Je maakt plannen, neemt je voor ze uit te voeren, maar ergens op de weg lukt het toch niet. De waan van de dag zorgt ervoor dat je focus verliest, het duurt lang of het is moeilijk. Je energie stroomt weg en je geeft het op. Dat kan anders!

In dit boek lees je hoe je zaken voor elkaar krijgt. Je wilt bijvoorbeeld een eigen onderneming starten, een product maken, een baan vinden in een voor jou nieuw vakgebied of een boek schrijven. Hoe pak je het aan en wat zijn de valkuilen? Volg het eenvoudig toe te passen stappenplan, lees alle tips; wat zijn bijvoorbeeld je grootste idee-killers; hoe ga je drastisch je successen vieren?

ga aan de slag en wordt een volleerd voorelkaarkrijgkundige. Wie zaken beter voor elkaar wil krijgen, of zijn dromen werkelijkheid wil laten worden heeft met dit boek een sleutel tot succes in handen.

Marjolijn Feringa is interim-directeur en executive coach. Voorelkaarkrijgkunde brengt zij al jaren in praktijk door sturing te geven aan organisatieverandering en door bestuurders te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van bedrijfsresultaten en de effectiviteit van de organisatie.

Specificaties

ISBN13:9789024462674
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:2-5-2024
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Over Marjolijn Feringa

Marjolijn Feringa is interim-directeur en executive coach. Marjolijn heeft als interim-directeur jarenlang veranderingen geleid gericht op het verbeteren van resultaat, organisatiestructuur en manier van werken. Zelforganisatie en methodes zoals Lean en Agile zijn hier vaak onderdeel van. Als executive coach werkt Marjolijn met directieteams om met hen de effectiviteit van het bedrijf te verbeteren en de strategie vorm te geven (www.marjolijnferinga.nl)

Andere boeken door Marjolijn Feringa

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voorelkaarkrijgkunde