Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Zapklare brokken

Hans van Dijk is een prima copywriter en dat is goed te merken bij het lezen van zijn 'Zapklare Brokken'. Het leest beslist lekker weg. Dankzij van Dijks lange ervaring geeft het boek ook een goed beeld van de realiteit in de reclamewereld en van de ontwikkelingen van het communicatievakgebied in de afgelopen dertig jaar.

Max Kohnstamm | 24 mei 2013

'Zapklare Brokken' is niet geschreven voor professionals in de marketing of marketingcommunicatie. En daar zit hem de grote zwakte van het boek: wie is nu eigenlijk de doelgroep? Er staan zo veel details over de marketingcommunicatiewereld in dat het boek niet interessant is voor een breed publiek. Anderzijds is het op een dermate luchtige en weinig diepgravende toon geschreven dat het zelfs ongeschikt is voor juniors die het marketingcommunicatievak in willen. Eerlijk gezegd lijkt me het boek alleen relevant voor receptionistes en beginnende secretaresses bij een reclamebureau. Een wel erg beperkte doelgroep voor een boek. En vooruit: misschien ook een boek om weg te geven aan een dierbare in uw omgeving om duidelijk te maken waar u zich soms zo druk over kunt maken.

Over Max Kohnstamm

Max Kohnstamm is programmamanager bij SRM, hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing, marketingcommunicatie, communicatie en sales.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden