Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Teamontwikkelingskaarten

Slagvaardig groeien

Spel (l) Nederlands 2012 9789081936002
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Teamontwikkeling wordt belicht door twaalf verschillende aspecten zoals: archetypen, rollen, succesfactoren, samenwerken en verandering. Elk aspect heeft negen specifieke deelaspecten.

Er is gekozen voor een universele taal waarbij telkens de zonkant en de maankant worden belicht. De kaarten helpen u om u en uw team tot diepere inzichten te laten komen in o.a. de samenwerking en de te nemen ontwikkelacties om te komen tot optimale teamprestaties. U kunt deze 108 kaarten gebruiken tijdens de start van een project, meetings, (team)coaching, teambuilding of in combinatie met workshops.

Deze set bevat tevens een handleiding waarin beschreven staat hoe u deze unieke kaarten kunt inzetten als professional, trainer, coach of manager in uw werk en/of privé-leven. Durft u te groeien?

Specificaties

ISBN13:9789081936002
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (L)
Aantal pagina's:108
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2012
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Teamontwikkelingskaarten
Amber Zwartbol | 4 juni 2013
Het wordt vaak gezegd op de werkvloer: 'Je collega's kies je niet uit'. Dit is uiteraard tot op zekere hoogte waar en toch zullen de meeste mensen regelmatig in teamverband moeten werken. Mark van den Broek en Sebastiaan Villhaber, de bedenkers van de 'Teamontwikkelingskaarten', spreken van 'slagvaardige teams'. In zulke teams wordt aan concrete doelen gewerkt en zijn de succesfactoren, rollen en verantwoordelijkheden goed gedefinieerd. Het uitspreken van de waarden en normen die daarbij belangrijk zijn is daarbij cruciaal.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
7 stemmen
7
0
0
0
0

Over Mark van den Broek

Mark van den Broek (1969), eigenaar van Closer2Talent B.V. Mark heeft 15 jaar internationale werkervaring opgedaan als Director Human Resources, HRD director en Training & Development manager bij multinationals als Danone en FCI. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de opzet van de FCI Academy, de implementatie van het wereldwijde Management Development programma VITA, het blended learning systeem Boomerang en zelfsturende teams binnen productieomgeving van Danone. In 2003 werd zijn visie bekroond met de Future-HR Award uitgegeven door de NVP. Sinds 2006 opereert Mark met enorme drive, als zelfstandig professional onder de vlag van Closer2Talent en verbindt daarmee zijn internationale HRM en HRD ervaring met de complexe strategische vraagstukken van zijn opdrachtgevers en bedenkt praktische leermiddelen als Met Kracht op Pad, Teamontwikkelingskaarten (Nederlandse en Engelse versie) en Kansen creëren voor de Retail, etc. Een een aantal producten zoals de teamontwikkelingskaarten geeft hij als uitgeverij in twee talen uit. Mark van den Broek (1969), owner of Closer2Talent B.V. Mark has gained 15 years of international work experience as Human Resources Director, HRD Director and Training & Development Manager at Multinationals like Danone, Berg Electronics and FCI. He was responsible for the design of the FCI Academy, the implementation of the global Management Development program VITA, the blended e-learning system Boomerang and high performing teams within Danone's production environment. In 2003, his vision was awarded with the Future-HR Award issued by the Dutch Association for Personnel Management & Organisation Development.

Andere boeken door Mark van den Broek

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teamontwikkelingskaarten