Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ik kies voor mijn talent - Talenten Toolbox

Met online zelftest

Spel (l) Nederlands 2018 9789401451659
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wat zijn jouw talenten? Hoe kun je ze herkennen thuis en op het werk? Hoe haal je meer uit je talenten? Waar komen je talenten helemaal tot hun recht?

Talent is relationeel en ontwikkelt zich in de relatie met anderen. Deze volledig vernieuwde Toolbox ondersteunt je om op zoek te gaan naar je eigen talenten en die van anderen. Zo kun je aan de slag gaan met jouw unieke talentenprofiel, zowel thuis als op het werk.

Deze Toolbox bestaat uit:
- 3 sets van talentkaartjes, waarop je de beschrijving, de ideale context en een aantal hefboomvaardigheden bij jouw talenten kunt vinden.
- een begeleidend boekje met diepere inzichten, herkenbare voorbeelden en een verzameling van de meest inspirerende werkvormen

Deze nieuwe editie van de Toolbox is volledig in lijn gebracht met de online tool op mytalentbuuilder.com. Daarmee ontdek je makkelijk jouw unieke talentenprofiel en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten.

Specificaties

ISBN13:9789401451659
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (L)
Aantal pagina's:60
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:28-11-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

Ik kies voor mijn talent - toolbox - 'Meer inzicht in je talenten'
Nienke van der Boom | 26 maart 2018
Bij het uitpakken van de Ik kies voor mijn talent – toolbox vind je een boekje en drie stapels kaarten. Het boekje is opgedeeld in twee delen: theorie en praktijk.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
1
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Luk Dewulf

Luk Dewulf is pedagoog en adviseur bij Kessels & Smit, the Learning Company. In zijn werk zoekt hij op alle mogelijke manieren naar hoe hij kracht kan losmaken en ontwikkelen in de begeleiding van individuen en organisaties. Hij verdiepte zich in waarderend onderzoek, positieve psychologie en talentontwikkeling.

Andere boeken door Luk Dewulf

Over Peter Beschuyt

Peter Beschuyt is pedagoog en adviseur bij Kessels & Smit, The Learning Company. Als procesbegeleider en adviseur ondersteunt hij organisaties en scholen bij de ontwikkeling en implementatie van een talentgericht beleid.

Andere boeken door Peter Beschuyt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik kies voor mijn talent - Talenten Toolbox