Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spiegel Beelden - Mirror Images

48 kaarten om diversiteit en (voor)oordelen bespreekbaar te maken

Spel (h) Nederlands 2021 9789462723139
Verkooppositie 5454Hoogste positie: 5454
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In de eerste seconden is onze eerste indruk bepaald. Onderbewuste (voor)oordelen bepalen onze keuzes op basis van automatische patronen.

Deze kaarten mét oefeningen zijn een laagdrempelig instrument om het gesprek te openen over waarnemingen, (voor)oordelen, persoonlijke voorkeuren, verlangens, diversiteit en ook over kwaliteiten en valkuilen.

Met als doel dat men zich gezien en gewaardeerd voelt om wie ze zijn, men uit vastgeroeste patronen stapt en gebruik gaat maken van de verschillen.

De kaartenset is ontwikkeld voor (team)coaches, managers, projectleiders, HRM adviseurs, trainers en facilitators. Ze zijn te gebruiken in trainingen, team- of coaching trajecten voor: meer openheid en verbinding in jouw team, afdeling of organisatie; en meer bewustzijn op thema’s zoals diversiteit, in- en uitsluiting, cultuur en automatische patronen.

Specificaties

ISBN13:9789462723139
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:48
Druk:1
Verschijningsdatum:12-10-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Luc van Esch

Intuïtie is direct inzicht en toont zich in het nu door directe ervaring, beelden en gevoelens. De ratio maakt er daarna een verhaal van vanuit oordelen en ervaringen uit het verleden. Waar kies jij voor? Vertrouwen op je intuïtie helpt je gemakkelijker beslissingen te nemen en onbekende mensen beter in te schatten. Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor particulieren en bedrijven. Hierin legt hij, net als in zijn boek, op een nuchtere manier uit wat intuïtie is en laat hij de deelnemers ervaren dat ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.

Andere boeken door Luc van Esch

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spiegel Beelden - Mirror Images