Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Smart Trust

Creating Prosperity, Energy, and Joy in a Low-Trust World

Ingenaaid Engels 2012 9780857207920
Voormalig top 100Totaal 17 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Van Stephen M.R. Covey's vorige boek 'The Speed of Trust', waarin hij het wereldwijde belang van vertrouwen illustreerde, zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht in 22 talen. In deze nieuwe uitgave, 'Smart Trust', belicht de oudste zoon van Stephen R. de verborgen kracht van vertrouwen om levens te veranderen en organisaties te beïnvloeden.

Specificaties

ISBN13:9780857207920
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:14-3-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (2)

Smart Trust
Iwan Basoski | 9 april 2013
De boodschap van Stephen (zoon van) Covey in Smart Trust is eenvoudig: heb vertrouwen in anderen en succes volgt. Vol verwachting zie ik uit naar de rest van het ruim 250 pagina's tellende werk van de Covey-telg, want vertrouwen als managementconcept is immers nog beperkt uitgewerkt.
Lees verder
Smart Trust
Willem Poppe | 2 april 2013
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard is een bekend Nederlands spreekwoord. Stephen M.R. Covey zal dit spreekwoord in gedachten hebben gehad toen hij eerst 'De Snelheid van Vertrouwen' schreef en nu zijn 'Slim Vertrouwen'. Van beide boeken hebben de ondertitels meer zeggingskracht dan de eigenlijke titel. De ondertitels zijn respectievelijk 'Dat wat alles verandert' en 'Principes en vaardigheden om vertrouwen te creëren'. Het boek geeft iedereen de middelen in handen om vertrouwen tot een werkzaam instrument te maken in alle samenwerking.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Covey

Stephen M.R. Covey (zoon van Stephen R. Covey, auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap') is medeoprichter en CEO van CoveyLink. Covey is internationaal een veelgevraagd spreker over thema's als vertrouwen en leiderschap. Hij behaalde een MBA aan Harvard en onder zijn leiding groeide het Covey Leadership Center uit tot wereldleider op het gebied van leiderschapstrainingen.

Andere boeken door Stephen Covey

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Smart Trust