Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Beter beoordelen van projectwerk in het hoger onderwijs

Paperback Nederlands 2014 9789001839154
Verkooppositie 4969
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Hoe beoordeel ik het leerproces en de projectverslagen van studenten snel en effectief? De succesvolle Hoger Onderwijs Reeks reikt de docent de helpende hand met het nieuwe deel Beter beoordelen van projectwerk in het hoger onderwijs.

Dit deel biedt de docent doeltreffende hulpmiddelen om het projectwerk van studenten in korte tijd goed, betrouwbaar en transparant te beoordelen. Daarbij richt het zich vooral op groepen beoordelaars. Een uitkomst voor elke docent in het hoger onderwijs die ook onder hoge werkdruk een zorgvuldige en uitvoerige beoordeling wil leveren. Kortom: welkome tijdbesparende adviezen en een solide houvast voor elke geëngageerde professional in het hoger onderwijs.

De gepresenteerde hulpmiddelen zijn door de schrijver, zelf docent en projectbegeleider, ontwikkeld in samenwerking met groepen collega’s. Met behulp van vele praktijkvoorbeelden kan een groep collega-beoordelaars direct met de aanwijzingen aan de slag. Aan bod komt: beoordelaars onder druk; professioneel zelfbewustzijn; de 40/90-regel; projectverslagen beter beoordelen; presentaties beter beoordelen; assessments beter beoordelen en besluitvormingsmethoden voor groepen beoordelaars.

Waarom kiezen voor Beter beoordelen van projectwerk in het hoger onderwijs:
-voorziet de docent van tools om projectwerk van studenten sneller en effectiever te beoordelen;
-ontwikkeld en uitgebreid getest in de praktijk van het hoger onderwijs;
-inclusief begeleiding bij doelgerichte besluitvormingsmethodes.

Specificaties

ISBN13:9789001839154
Rubriek:Non-profit
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:272
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:29-8-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Jacques Knops: Beter beoordelen van projectwerk
Justin van Lopik 6 februari 2015 De accreditatiecommissie eist van elke Hogeschool heldere en controleerbare toetsnormen voor projectwerk zoals presentaties, verslagen en assessments. Jacques Knops, docent aan de faculteit Management & Recht, ontwikkelde een handzaam boekwerk met handige tools. ‘Betrouwbaar en transparant toetsen bevordert de professionaliteit van de docent, de student wordt meer serieus genomen.’
Alle interviews en artikelen (1)

Over Jacques Knops

Jacques Knops is onderwijssocioloog, docent en trainer. Hij werkt bij Zuyd Hogeschool (opleiding People & Business Management) met als hoofdthema’s Strategisch HRM en veranderkunde. Ook is hij coördinator van de post-hbo-opleidingen en begeleidde hij als adviseur verandertrajecten in organisaties. Hij geeft binnen Zuyd Hogeschool workshops over zijn boek aan groepen beoordelaars in het kader van een innovatieproject en kan dat ook voor andere organisaties doen.

Andere boeken door Jacques Knops

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter beoordelen van projectwerk in het hoger onderwijs