Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Grip op de groep

Paperback Nederlands 2014 9789006951431
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

'Grip op de groep' gaat uitgebreid in op het groepsproces in een klas en hoe een leerkracht een positieve leeromgeving creëert aan het begin van het schooljaar. Grip op de groep is geen methode, maar biedt inzicht in processen die in een groep spelen en geeft handvatten om in een groep een positieve sfeer te maken.

Hoe ga ik met de groep om? Hoe hou ik orde en zorg ik voor een goede sfeer? Hoe voorkom ik pesten? Grip op de groep geeft antwoord op vragen waar uw studenten direct mee te maken krijgen als zij voor de klas staan. Dit boek legt voor hen een basis, waarin kinderen kunnen leren in een prettige, positieve leeromgeving. Meer oefeningen, meer aandacht voor jongensgedrag

In deze derde druk zijn uitkomsten uit nieuw onderzoek en ervaringen in het werkveld verwerkt. Ook is het aantal oefeningen uitgebreid. Daarbij wordt aangegeven wat de aansluiting is van Grip op de groep op De Vreedzame school. Verder is er meer aandacht voor de rol van jongens: hoe ga je goed met hen om binnen de dynamiek van de groep.

Specificaties

ISBN13:9789006951431
Trefwoorden:onderwijs, leerkracht
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:156
Druk:3
Verschijningsdatum:27-6-2018
Hoofdrubriek:Non-profit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grip op de groep