Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De gevaarlijkste man ter wereld

Paperback Nederlands 2023 9789021342085
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑05‑2023
22,99

Samenvatting

De FBI heeft een prijs op zijn hoofd gezet: vijf miljoen dollar. Al twee keer werd hij aangeklaagd en veroordeeld. Er is alleen één probleem: niemand kan hem vinden. De geheimzinnige Karl Lee, een alias van Li Fangwei, houdt zich ergens in China verborgen. Het lijkt erop dat hij machtige vrienden heeft in de Volks republiek.

Li is een gewetenloze wapenhandelaar. Hij kan alles leveren, kruis rakketten bijvoorbeeld. Niet voor niets wordt hij ook wel Rocketman genoemd. Elke dictator mag bij hem een bestelling plaatsen. Zo is hij hofleverancier van Iran. De CIA, de NSA, MI6 en de Mossad maken al jaren jacht op hem, maar telkens weet hij te ontsnappen. Bastian Obermayer en Frederik Obermaier, de auteurs van ‘Panama Papers’, besluiten hem te zoeken.

Ze volgen zijn spoor – het geld en de wapendeals – over vier continenten. Ze begeven zich onder spionnen en komen in loopgraven terecht, om uiteindelijk te arriveren voor de poorten van Fangweis grootste fabriek. En daar gaan ze naar binnen.

Specificaties

ISBN13:9789021342085
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:336
Uitgever:VBK Media
Druk:1
Verschijningsdatum:9-5-2023
ISSN:

Over Bastian Obermayer

Bastian Obermayer (1977) is plaatsvervangend hoofd van de redactie onderzoeksjournalistiek van Süddeutsche Zeitung en lid van het ICIJ. Voor zijn rapportages en onderzoek ontving hij verscheidene prestigieuze Duitse prijzen. Van zijn hand verscheen eerder: 'Bruder, was hast Du getan?', een boek over seksueel misbruik begaan in de katholieke abdij Ettal.

Andere boeken door Bastian Obermayer

Over Frederik Obermaier

Frederik Obermaier (1984) is redacteur van de redactie onderzoeksjournalistiek van de Süddeutsche Zeitung en eveneens lid van het ICIJ. Voor zijn journalistieke werk ontving hij onder meer de CNN Award en de Helmut Schmidtprijs.

Andere boeken door Frederik Obermaier

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De gevaarlijkste man ter wereld