Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, e.a.

Kleuren in coaching

Caleidoscopisch perspectief op coaching

Paperback Nederlands 2021 9789024434749
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑04‑2021

Samenvatting

Coaching is een professie. Iedere coach ontwikkelt zijn eigen vorm, stijl en werkwijze en geeft daarmee kleur aan de begrippen die centraal staan in het vak: authenticiteit, zelfsturing en eigenaarschap. Coaching roept een waaier aan associaties op.

Bij een rondgang langs twaalf professionals die coaching in Nederland mede hebben vormgegeven, zijn de vragen steeds hetzelfde: welke invalshoek is voor jou belangrijk? Wat is voor jou de kern van coaching en hoe heb jij het vak kleur gegeven?

Het resultaat is een caleidoscopisch perspectief op coaching en leren. De combinatie van theorie, praktijk en verwerkingsopdrachten maakt dit boek belangrijk voor iedereen die zich in het vak wil verdiepen en bekwamen: opleiders, onderzoekers, coaches, supervisoren, begeleiders van leer- en ontwikkelprocessen, bestuurders en opdrachtgevers. En voor iedereen die ‘gewoon’ nieuwsgierig is naar het fenomeen coaching.

Met een bijdrage van:
Marijke Sybesma, Sijtze de Roos, Marijke Lingsma, Allard de Hoop, Willy Bakers, Fer van der Boomen, Manon Ruijters, Ger van Doorn, Marten Bos, Christa van Luijk, Marcel Hoonhout, Lenka Horna Adema, Gertjan Schuiling

Specificaties

ISBN13:9789024434749
Trefwoorden:coaching
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:13-4-2021
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Tanja Odijk

Tanja Odijk is cultureel antropoloog, trainer, docent, coach en procesbegeleider. Zij werkt vanuit haar eigen bedrijf, Tanja Odijk Coaching, voor diverse organisaties.

Andere boeken door Tanja Odijk

Over Mark van Peufflik

Mark van Peufflik is kerndocent aan de Haagse Hogeschool bij de post-HBO individueel, team- en organisatiecoachingopleidingen. Facilitator van een learning community van de master Organisatiecoaching en zelfstandig trainer, supervisor en coach.

Andere boeken door Mark van Peufflik

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kleuren in coaching