Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De perfecte positionering

Stop denken in oplossingen, start denken in problemen

Paperback Nederlands 2016 9789024446230
Voormalig top 100Totaal 80 dagen
Verkooppositie 3309Hoogste positie: 25
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De perfecte positionering laat je compleet anders kijken naar het positioneren van een organisatie of merk. In plaats van te denken in oplossingen, demonstreert dit boek op overtuigende wijze dat je je beter op problemen kunt richten. Want alleen inzicht in het probleem laat zien wat de beste oplossing is.

Aan de hand van een driestappenmodel word je meegenomen door de verschillende fases van de positioneringsstrategie. Deze direct toepasbare werkwijze en inspirerende voorbeelden zorgen ervoor dat je sneller, beter en blijvender de positie kunt innemen die jou het meeste voordeel oplevert.

Specificaties

ISBN13:9789024446230
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:8-9-2021
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
De perfecte positionering
Sjors van Leeuwen | 24 februari 2016
Stop denken in oplossingen. Start denken in problemen. Dat is de ondertitel én het centrale thema van het boek De perfecte positionering van Julian Stevense. Organisaties en merken kunnen zich onderscheiden van anderen door zich te richten op de problemen die mensen ervaren en niet door te denken in oplossingen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
9 stemmen
7
0
0
2
0

Interviews en artikelen (1)

Over Julian Stevense

Julian Stevense is oprichter van INZICHT Communicatie, een adviesbureau dat toonaangevende organisaties helpt bij het strategisch positioneren van hun aanbod. Hij adviseert opdrachtgevers over hun merken- en communicatiebeleid en bij veranderingsprocessen. Daarnaast leert Stevense organisaties hun problemen effectiever en efficiënter op te lossen. Zijn werkwijze combineert een scherp strategisch inzicht met slimme communicatie waardoor sneller resultaat wordt bereikt. Stevense is kerndocent strategische positionering in het executive education programma van Nyenrode.

Andere boeken door Julian Stevense

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De perfecte positionering