Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Piekeren

Stoppen met piekeren in vier stappen

Paperback NL 2023 9789024457892
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Iedereen heeft weleens last van piekeren. Velen van ons hebben weleens een nacht liggen woelen én piekeren. Helaas geldt voor piekeren dat hoe vaker je het doet, des te beter je erin wordt, zodat het na verloop van tijd steeds moeilijker wordt om niet te piekeren.

Als we piekeren, dan doen we dat voornamelijk over moeilijke dingen. Dingen waar we tegen opzien, dingen waarvan we vinden dat we ze beter of anders hadden moeten doen, dingen die zijn misgegaan, of zouden kunnen misgaan en uiteindelijk ook over het piekeren zelf als het ons wakker houdt – want we hebben onze slaap zo hard nodig! Dit boek leert je om beter te piekeren, dat wil zeggen: zonder dat je er last van hebt.

Hoeveel heb jij gepiekerd de afgelopen week?

Voor iedereen die heeft gemerkt dat het steeds moeilijker wordt om niet te piekeren, is er dit boek. Het biedt een rijk aanbod aan oefeningen en scorelijsten, zodat je meteen het effect van de oefeningen kunt zien. En het oefenen valt ook wel mee: een maand lang twee keer per dag een kwartier oefenen is in de meeste gevallen genoeg. Voor de ‘professionele piekeraars’ onder ons die soms wel erg krampachtige piekermomenten hebben, is er een extra hoofdstuk opgenomen.

Specificaties

ISBN13:9789024457892
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:26-9-2023
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Piekeren