Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

IK

Gezond egocentrisme - meer effectiviteit

Gebonden Nederlands 2005 9789027423542
10
Voormalig top 10Totaal 1 dag
Voormalig top 100Totaal 81 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

'IK' is een belangrijk boek, omdat het over uzelf gaat. Het geeft vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. 'IK' is volledig op uw lijf geschreven. Het gaat u helpen om:

- Beter dan ooit in kaart krijgen WIE u bent, WAT u wilt en HOE u dat bereikt.
- Te ontdekken wat uw talenten, uw passies en uw diepste kern werkelijk zijn.
- Het mooiste op aarde te vinden: uw eigen IK.

Dit boek bevat onder meer het baanbrekende concept van de E=MC2 energie-coach.

Remco Claassen en Mayta Braun zijn zeer succesvolle managementtrainers. In de afgelopen jaren heeft Remco Claassen de ideeën in dit boek ontwikkeld. Samen met Mayta Braun verfijnde hij de begrippen en concepten. Dit belangrijke boek is het resultaat.

Specificaties

ISBN13:9789027423542
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:24-1-2017
ISSN:

Expertrecensies (3)

IK
Sonja de Bruin | 24 mei 2013
Kan een boek je leven veranderen? Dat is wel erg veel gevraagd, maar dit boek kan je zeker helpen om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je belangrijk vindt in het 'leven' en welke doelen je wilt stellen.
Lees verder
IK
Peter Vermeulen | 9 mei 2008
'IK is het belangrijkste boek dat je ooit voor ogen hebt gehad' is de openingszin op de achterzijde van het boek van Remco Claassen en Mayta Braun. Hiermee wordt in ieder geval direct de interesse van de lezer gewekt, en tevens een hoge verwachting geschapen. De schrijvers hebben naar eigen zeggen een multigoeroeboek geschreven. Hiermee bedoelen ze dat ze zich via trainingen, workshops, boeken en dvd's hebben laten inspireren door alle goeroes die groei, ontwikkeling en leiderschap als missie hebben. Dit hebben ze vervolgens in twijfel getrokken en aangescherpt met hun eigen gedachten en modellen. Maar gaat 'IK' nu over u als lezer, of over het ego van de schrijvers?
Lees verder
IK
Remko van der Honing | 10 april 2006
Hoe vind ik mijn energie, passie en talenten? Op welke manier krijgt u in kaart wie u bent, wat u wilt doen en hoe dat bereikt kan worden? Op deze vragen geeft het boek 'IK' een passend antwoord, in de vorm van het schrijven van een persoonlijke missie.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
40 stemmen
18
11
5
3
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
'Ik': weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt
Walter van Hulst 20 juni 2006 Een burn-out is een signaal dat je al veel te lang iets doet wat je eigenlijk niet wilt, wat niet bij je persoon past of wat structureel onder of boven je capaciteiten en competenties ligt.Een gesprek met Remco Claassen.

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker & trainer die al jaren volle zalen trekt. Met veel humor richt hij zich op persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. Daarnaast is hij auteur van o.a. de bestsellers IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. Dat hij dit laatste tot in de puntjes beheerst blijkt uit het feit dat hij als een van de weinige sprekers in staat is zijn publiek meer dan twaalf uur (!) achtereen op het puntje van hun stoel te houden en met doe-zin naar huis te sturen.

Andere boeken door Remco Claassen

Over Mayta Braun

Mayta Braun is trainer, coach en auteur in talentontwikkeling. Het is zijn overtuiging, dat mensen en organisaties ongekende vermogens hebben om succesvol te zijn. Hij is auteur van 'IK' (met Remco Claassen) en 'Gouden Discipline'.

Andere boeken door Mayta Braun

Inhoudsopgave

Voorwoord

Multigoeroeïsme
What's in it for me?
Tot slot

1. Klunen versus leiderschap
2. E=MC2
3. Missie: richtsnoer van het bestaan
4. Het mission-statementmodel
5. Het vullen van de trechter
6. Mijn missie.
7. Het levenspalet
8. Goalsetting
9. Pronken met andermans veren

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        IK