Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Ik ga voor werk dat me raakt

Hoe past dit in mijn loopbaan?

Paperback Nederlands 2007 9789027440587
Niet leverbaar.

Samenvatting

Inspireert uw huidige werk u nog? Past uw baan nog wel bij wie u nu bent? Waar loopt u echt warm voor?

Dit soort vragen komen van tijd tot tijd opzetten. Ze zorgen ervoor dat u gaat nadenken over het werk dat u doet. Wilt u volledig opgaan in uw werk? Bent u steeds weer op zoek naar verbondenheid met mensen die u tegenkomt in uw werk? Voelt u zich één met de organisatie waarvoor u werkt? Dan bent u iemand die gaat voor werk dat u raakt.

'Ik ga voor werk dat me raakt' laat u ontdekken welke waarden belangrijk voor u zijn, zodat u met plezier, gemotiveerd en geïnspireerd uw talenten kunt inzetten voor het werk dat u doet. Aan de hand van interviews ontmoet u mensen met verschillende banen. Ze vertellen hoe ze geraakt worden door hun werk en stellen u prikkelende vragen over hoe u in uw werk staat. Laat u erdoor verrassen.

'Ik ga voor werk dat me raakt' behoort tot een serie boeken van Volkskrant Banen en Het Spectrum die u uitdaagt uw loopbaan in eigen hand te nemen. Hoe zorgt u ervoor dat u baan bij u blijft passen? Uw inspiratie en motivatie zijn hierbij het uitgangspunt.

Specificaties

ISBN13:9789027440587
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Lezersrecensies

3.9 van de 5
7 stemmen
0
6
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Margriet Bienemann

Margriet Bienemann is werkzaam geweest als docent en decaan in het voortgezet onderwijs. Van 1993 tot 2001 werkte zij als redacteur aan een methode voor loopbaanoriëntatie en begeleiding voor het voortgezet onderwijs. Zij is gespecialiseerd in supervisie en coaching van docenten.

Andere boeken door Margriet Bienemann

Over Erno Mijland

Erno Mijland is opgeleid als docent Nederlands en Engels. Hij werkte bijna 15 jaar voor Fontys Hogescholen als communicatie adviseur, bedrijfsjournalist en docent Taal & Communicatie. Sinds 2007 is hij zelfstandig adviseur op het gebied van eigentijds onderwijs. Hij schrijft columns, journalistieke verhalen en boeken over onder andere het opvoeden van gamende kinderen, creatief denken, onderwijs, technologie en loopbaan. Erno verzorgt presentaties, gastlessen, workshops en scholingstrajecten over de impact van nieuwe technologie op leven en leren. Daarnaast begeleidt en adviseert hij schoolorganisaties bij innovatietrajecten op dit terrein.

Andere boeken door Erno Mijland

Inhoudsopgave

Even proeven
Inleiding

1. Een andere kijk op werk
2. Werken vanuit verbondenheid
3. Ontmoetingen
4. Hoe verder?

Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik ga voor werk dat me raakt