Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Ik ga voor werk dat me raakt

Hoe past dit in mijn loopbaan?

Paperback Nederlands 2007 9789027440587
Niet leverbaar.

Samenvatting

Inspireert uw huidige werk u nog? Past uw baan nog wel bij wie u nu bent? Waar loopt u echt warm voor?

Dit soort vragen komen van tijd tot tijd opzetten. Ze zorgen ervoor dat u gaat nadenken over het werk dat u doet. Wilt u volledig opgaan in uw werk? Bent u steeds weer op zoek naar verbondenheid met mensen die u tegenkomt in uw werk? Voelt u zich één met de organisatie waarvoor u werkt? Dan bent u iemand die gaat voor werk dat u raakt.

'Ik ga voor werk dat me raakt' laat u ontdekken welke waarden belangrijk voor u zijn, zodat u met plezier, gemotiveerd en geïnspireerd uw talenten kunt inzetten voor het werk dat u doet. Aan de hand van interviews ontmoet u mensen met verschillende banen. Ze vertellen hoe ze geraakt worden door hun werk en stellen u prikkelende vragen over hoe u in uw werk staat. Laat u erdoor verrassen.

'Ik ga voor werk dat me raakt' behoort tot een serie boeken van Volkskrant Banen en Het Spectrum die u uitdaagt uw loopbaan in eigen hand te nemen. Hoe zorgt u ervoor dat u baan bij u blijft passen? Uw inspiratie en motivatie zijn hierbij het uitgangspunt.

Specificaties

ISBN13:9789027440587
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Lezersrecensies

3.9 van de 5
7 stemmen
0
6
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Margriet Bienemann

Margriet Bienemann is werkzaam geweest als docent en decaan in het voortgezet onderwijs. Van 1993 tot 2001 werkte zij als redacteur aan een methode voor loopbaanoriëntatie en begeleiding voor het voortgezet onderwijs. Zij is gespecialiseerd in supervisie en coaching van docenten.

Andere boeken door Margriet Bienemann

Over Erno Mijland

Erno Mijland is zelfstandig kennisondernemer. Hij schrijft, spreekt, geeft workshops op maat en biedt ondersteuning in product en proces voor lerende organisaties en lerende mensen.

Andere boeken door Erno Mijland

Over Martin Reekers

Martin Reekers MLD (1951), is na de hbs a opgeleid als personeelswerker en docent waarvoor hij een  hbo arbeidsmarktpolitiek-personeelsbeleid en de master Management of Learning & Development heeft afgerond. Hij is auteur van diverse vakboeken en -artikelen op het gebied van professionele communicatie en coaching en redacteur van het onafhankelijke vakblad voor loopbaanadviseurs LoopbaanVisie.

Andere boeken door Martin Reekers

Inhoudsopgave

Even proeven
Inleiding

1. Een andere kijk op werk
2. Werken vanuit verbondenheid
3. Ontmoetingen
4. Hoe verder?

Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik ga voor werk dat me raakt