Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Account management 3.0

Toegepaste basisconcepten voor klant- en marktgericht account management

Paperback Nederlands 2014 9789033496295
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Account management 3.0' is een leer- en studieboek om met meer bedrijfseconomisch inzicht professioneel account management toe te passen. Het handboek gaat verder dan 'verkopen' - het credo 'We verkopen niet, de klant koopt!' wordt op een inspirerende manier uitgewerkt.

Uitgebreid en praktijkgericht gaat het handboek in op het arsenaal aan vaardigheden en instrumenten voor account management, zoals een accountplan maken, een klanten- portfolio evalueren, strategische werkmodellen opstellen en bedrijfseconomische berekeningen maken.
Ook recente inzichten in het vakgebied 'inkoop' zijn in het boek geïntegreerd.

Voor de bedrijfspraktijk is het een vernieuwende kijk op professioneel account management. Er wordt duidelijk gemaakt dat solution selling evolueert naar nieuwe klantenbenaderingen, gebaseerd op insight selling. Een uitdagende en boeiende evolutie in het commerciële vakgebied.

Bij het handboek hoort een e-learning module met praktijkoefeningen en -voorbeelden om de materie op een interactieve en geactualiseerde manier te oefenen.

Specificaties

ISBN13:9789033496295
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:248
Druk:1
Verschijningsdatum:3-12-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Johan Vanhaverbeke

Johan A.M. Vanhaverbeke is actief als gecertificeerd interim-manager en heeft tal van strategische en operationele managementopdrachten uitgevoerd voor gerenommeerde (inter)nationale bedrijven. Hij is docent marketing en bedrijfsorganisatie aan HUB en wetenschappelijk adviseur van STIMA EDUCTION, het opleidingsinstituut van STIMA (Stimulating Marketing).

Andere boeken door Johan Vanhaverbeke

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Account management 3.0