Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat?

Paperback Nederlands 2018 9789036821810
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat? is een praktisch en leerzaam boek voor iedereen die te maken heeft met het coachen van teams. Daarbij denken we allereerst aan teamcoaching in zelfsturende organisaties. Maar de handreikingen en tips in dit boek zijn ook uitstekend toepasbaar voor leidinggevenden in andere organisatie, die hun teams willen coachen.
Dit boek is een logisch vervolg op Zelfsturende teams in de praktijk, dat eerder door dezelfde auteurs is geschreven. Beide boeken kunnen prima los van elkaar gelezen worden, maar vormen samen een bron van inspiratie om zelfsturing tot een succes te maken.

Specificaties

ISBN13:9789036821810
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:134
Druk:2
Verschijningsdatum:19-10-2018
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Expertrecensies (1)

Coachen van zelfsturende teams - Hoe doe je dat?
Veronique Kilian | 21 maart 2017
Zelfsturende teams zijn actueel. Coachen van zelfsturende teams is dan ook een goed gekozen titel. Vooral met de werkvraag: hoe doe je dat? Het ziet er uit als een praktisch boekje dat lekker in de hand ligt. Maar vergis je niet: de wijze van schrijven is in het begin behoorlijk ‘beleidsmatig’ en er wordt geschreven met een grote informatiedichtheid.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
5 stemmen
1
3
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Astrid Vermeer

Astrid Vermeer is directeur van het Instituut voor Samenwerkingsvraagstukken en begeleidt projecten op het gebied van zelforganisatie. Het gaat daarbij om de invoering hiervan, en het opleiden en coachen van teamcoaches, managers en teams. Ze is o.a. auteur van ‘Coachen van zelfsturende teams, hoe doe je dat?’

Andere boeken door Astrid Vermeer

Over Ben Wenting

Ben Wenting is, samen met Astrid Vermeer, oprichter van het Instituut voor Samenwerkingsvraagstukken en heeft de afgelopen decennia een groot aantal organisaties begeleid bij de invoering van zelfsturing.

Andere boeken door Ben Wenting

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat?