Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Help! Het ziekenhuis verdwijnt

Een nieuwe kijk op de medisch-specialistische zorg van de toekomst

Paperback NL 2022 9789036828581
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Moet een ziekenhuis perse een gebouw zijn? Kunnen we moderne digitale technieken niet nog veel meer inzetten voor het allerbelangrijkste: onze gezondheid? Wat als we goede en toegankelijke gezondheidszorg breder interpreteren en daar ook goede voeding en een gezonde leefomgeving bij betrekken?

Vanuit haar persoonlijke ervaring als internist-hematoloog en als bestuurder in de ziekenhuiswereld beschrijft dr. Fenna Heyning hoe het ziekenhuis zich heeft ontwikkeld van een gasthuis waar langdurig patienten verpleegd worden tot een modern technisch bolwerk, tegenwoordig meestal een groot gebouw met veel glas en staal. Maar gek genoeg zijn er nog veel wachtkamers in de ziekenhuizen, moeten patienten met toch al een zwakke conditie regelmatig van ver naar het ziekenhuis reizen en worden digitale technieken nog (te) weinig gebruikt. Dat kan dat dus beter.

In dit boek leest u prachtige voorbeelden van hoe het ziekenhuis van de toekomst eruit kan zien, een ziekenhuis waar zorg zoveel mogelijk thuis wordt gegeven, met goede warme menselijke zorg voor iedereen die dat nodig heeft, dankzij de inzet van creativiteit, durf en slimme techniek.

Specificaties

ISBN13:9789036828581
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:120
Verschijningsdatum:18-8-2022
Hoofdrubriek:

Expertrecensies (1)

Help! Het ziekenhuis verdwijnt - ‘Mooie aanzet voor een vlammende discussie ’
Christel Deckers | 19 december 2022
‘Help! Het ziekenhuis verdwijnt’ is de prikkelende titel van dit boek van Fenna Heyning. De ondertitel belooft een nieuwe kijk op de medisch-specialistische zorg van de toekomst.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help! Het ziekenhuis verdwijnt