Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, , e.a.

Grondslagen IT-Auditing 2e druk

Paperback Nederlands 2010 9789039526262
Verkooppositie 2265
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit inleidende leerboek op het gebied van it-auditing (edp-auditing) is bestemd voor studenten ICT, IT-auditing en accountancy. Het geeft een samenhangende introductie van alle onderwerpen zoals die aan de orde komen in de door NOREA geformuleerde eindtermen voor het vakgebied it-auditing. Vanzelfsprekend wordt er daarbij gerefereerd aan de belangrijkste standaards en normen die in de beroepspraktijk gehanteerd worden.

Een groot aantal praktijkcases en voorbeelden geeft in elk hoofdstuk een heldere toelichting op de theorie. Bovendien bevat elk hoofdstuk praktijkgerichte vragen en opdrachten, waarmee de behandelde stof geoefend kan worden. Daarnaast is het boek uitstekend geschikt voor zelfstudie.

Deze tweede druk is geheel geactualiseerd. De auteurs zijn allen werkzaam op het gebied van IT-auditing, risicomanagement en informatiebeveiliging. Daarnaast hebben ze een actieve rol in het doctoraal en postdoctoraal onderwijs.

Specificaties

ISBN13:9789039526262
Trefwoorden:auditing
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:175
Druk:2
Verschijningsdatum:24-12-2010
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

3.8 van de 5
4 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grondslagen IT-Auditing 2e druk